Jdi na obsah Jdi na menu
 


NADĚJE

12. 8. 2023

Chodí mezi námi a jsou na první pohled od nás odlišní. Jsou neskutečně vnitřně čistí a vyrovnaní, pokud jim není křivděno. Největší problémy mají ve škole, kdy jsou pro toto odlišení často šikanováni a nepřijímáni do kolektivu. Jejich srdce je však milující a mysl velmi vnímavá. Pro tyto duše byly vybrány ženy, ve kterých byla tato těla naprogramována vyšší silou, aby duše do nich mohly vstoupit. Není to náhoda, jak si mnozí myslí, je to účel, který přináší velkou naději pro tento svět. Těchto duší se rodí čím dál tím víc a je jedno v jakém státě a jaké kultuře. Nutí ostatní lidi k zamyšlení a všímavosti a nastavují pravidla klidu a přijetí. Lidé si na ně pomalu zvykají, ale neví příčinu jejich zrození. Vědci jim přiřadili vzorec genetické chyby, protože si to sami neumí vysvětlit. A lidé jim říkají Albíni, děti s bílou kůží a bílými vlasy.

539a7735fa8506441f8f304225f3b2a0.jpgTyto zářivé duše, tím že přicházejí z nebeských rovin, žily v odlišných podmínkách podobných jako Andělé a jejich těla byla zářivě bílá. V podstatě se už nemusely zrodit, protože jejich vyspělost a moudrost byla již na andělské úrovni. Pokud se rozhodli pomoci planetě, nemohly vstoupit do temných těl, musely mít těla podobná těm, ze kterých přišly. Jen jejich záře zde pominula, ale ani to se nedá takto říci, protože jejich Duše prozařuje i toto tělo dál. Pokud se nenechají lapit tímto světem a tímto světským nastavením, tak v nich máme naději. Jenže tím, jak jsou odlišní, jsou vtahováni do světa byznysu a opět se jim předkládají peníze, které jsou pro život na této planetě důležité. Je jedno kolik jich budou mít, ale nesmí podlehnout touze po hmotě jinak jejich cesta ztratí význam.

48ce811c20fee52af258c9d72d8084af.jpgPodobné poslání mají i lidé, kteří sice nezáří bělobou, ale jsou odlišeni krevní skupinou a mají o jeden obratel víc. Jejich těla se nedají naklonovat a mají zde nezastupitelnou roli, kde Otevírají lidem pravdu takovou jaká je. Ukazují jim Boží směr, který je jejich podstatou. Ne všichni ale jsou otevření, protože mnohé pohltil tento svět, a oni zůstali uzavření. Tito lidé, nejsou z Planety Země, vstoupili sem jako vyslanci aby šířili lásku a moudrost. Z celé populace jich je jen asi dvacet procent. I ti jsou však cestou ke změně a naději pro lidstvo. Tito lidé s odlišnou skupinou a dalším obratlem většinou prožívají hodně bolestný a trnitý život, a to proto, aby dokázali pochopit bolest lidí a mohli pronikat do jejich hlubiny a tím jim pomáhat. Mnoho lidí se již obrátilo z myšlenek stínů do světelných proudů a jejich životy se změnili. A je jich čím dál víc. Je to potřeba, protože za lidskou společností je entita, která se za každou cenu snaží převzít moc a vládu nad planetou. Tato entita se pohybuje ve vysokých kruzích, ve vládnoucích garniturách a má vše pod svou kontrolou. Jsou to Reptiliáni, Reploidní lidé, Ještěři, je v podstatě jedno jak jim budeme říkat. Tato entita v časech věků tady vládla ještě před Kristem, ale byla přemožena a musela planetu opustit. Nyní, po druhé světové válce se znovu začala ve velkém navracet a sami můžeme vidět a vnímat jejich nadvládu. Američtí prezidenti kteří vládli, ti všichni byli vyslanci Reptiliánů a byli naprogramovaní pro jejich poslušnost.

snimek-obrazovky-2023-08-12-174702.png

Roztahují se všude, dokonce i v Církvi dali do čela Reptiliána, který se tím ani netají. Jejich energie se zde šíří jako mor, a lidé se od toho odvrací, protože to považují za bludy. Jenže celý tento Reptiliánský spolek se snaží o jediné, vytvořit mezi lidmi chaos, nevraživost, války a takové oslabení, aby byli snadno zmanipulovatelní a poslušní. A to se děje, protože jakmile někdo, kdo zná pozdí a podstatu, s tím vyjde napovrch, je okamžitě umlčen a to nejen těmi mocnými, kteří ho berou za nepřítele, ale i lidmi, kteří si nepřipustí, že se něco takového děje. Tato entita spolupracuje s Šediváky, tedy mimozemskou úrovní. To, co zde vidíme na obloze a to co dokáží lidé zajmout, aby je zkoumali však nejsou pravé bytosti, jsou to pouzí bio-roboti, kteří jsou naprogramovaní na zkoumání lidstva. Praví Šedivci se neodvažují zatím přijít s lidmi do styku, ale to neznamená, že nám nemohou škodit. Jejich programy jsou natolik vyvinuté, že pro ně není nic překážkou.

snimek-obrazovky-2023-08-12-175152.png

Reptiliáni spolupracují s jejich technologií a využívají je i pro své účely. Mnoho Šediváků je v podzemí a mají ve svém programu spolupráci s člověkem, protože ho nejen využívají energeticky, a tím zároveň oslabují, ale hlavně se jim otevírají možnosti člověka. Oni sem zatáhli mnoho virů a bakterií, které jsou středem zkoumání, a tím i biologickou manipulací, aby byly využity proti lidem. Je nás mnoho a není to žádoucí, protože jsme ve své síle nezvladatelní. Proto se vymýšlí všechno možné, aby se populace zmenšila a zdálo se že je to přirozenou cestou. Proto vše, co pomáhá člověku, léčí ho, aniž by to člověk věděl, tak vše se ničí a nahrazuje chemií, která je pro lidské tělo jedem. Příroda je neskutečně moudrá a nese v sobě veškeré léky na každou nemoc, ale jakmile by se to mělo dostat do podvědomí člověka, okamžitě je to ničeno. Největším darem pro člověka jsou slepičí vejce, žloutek v sobě nese látky, které dokáží zničit rakovinu a jiné nemoci, proto se vybíjejí celé chovy slepic pod rouškou slepičí chřipky, proto se ničí louky aby nerostli léčivé byliny, a to je jen nepatrný zlomek toho o co nás připravují. Tráví nám vodu, vypouští se do ní ATB, ženská antikoncepce, mikročástice plastu další a další svinstva. A my to pijeme a ještě si tuto vodu za draho kupujeme a neuvědomujeme si, že je to mrtvá voda, protože prochází ozářením, by vydržela. Ale to už jsem se dostala někam jinam než jsem chtěla, chtěla jsem říci, že stejně tak jak se snaží Temnota nás ovládnout, tak stejně se snaží Světlo a světelných lidí přibývá. Víte jak poznáte láskyplného člověka? Podle toho, že miluje zvířata. Kdo miluje zvířata, miluje také lidi a je to veliká pravda. A těch co pomáhají zvířatům a tím myslím celosvětově, je už veliké množství, lidé se probouzí a není jim lhostejná bolest druhého, není jim lhostejná devastace země. A je to dobře, protože je nás potřeba mnoho, mnoho, abychom byli schopní tu tmu rozpustit. Říká se, že naděje umírá poslední a já tuto naději mám ve svém srdci. Naděje nikdy nezemře. Přátelé dívejte se srdcem smějte se srdcem, to přeci nic nestojí. Děkuji vám.

c5fcb08f3504bda9b116f013ba06f6a8.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kdy čtu slyším vás hlas

(Roman Kania , 30. 8. 2023 7:06)

Aničko, je to neuvěřitelné ale děje se to. Když čtu vaše texty, vnímám vás hlas , vás projev , nedokážu to popsat a číst hlasem jiné osoby se mi nestává , až nyní při objevení vaši www stránky z informací které jste nám předala, děkuju vám

slepičí vejce

(Pepa :-), 26. 8. 2023 9:43)

Ahoj Aničko , měla by jsi prosím nějaké podrobnější informace k těm slepičím vejcím ? Nějaké doporučení , jaké množství ,kdy a v jaké formě (vařená - syrová) konzumovat ? Četl jsem že pomáhají zmírňovat následky očkování ale takových informací je všeobecně málo. Děkuji předem.

Re: slepičí vejce

(Anna, 26. 8. 2023 11:05)

Milý Pepo, pokud se používá látka z vajec jako lék, tak musí být oddělená a lék se musí připravit. Ale i tak když sníš tři vejce denně, má to velmi pozitivní efekt, když ti to žaludek a žlučník vezme. Vejce nejsou omezená je to živočišná bílkovina, kterou tělo nutně potřebuje. Hezký den.

Děkui vám

(Tatjana, 20. 8. 2023 12:25)

Děkuji za vaše informace.U nás v rodině máme také chlapce,kterému zjistili jeden obratel navíc.Dnes je ženatý má 6 dětí a dělá kazate.Muj syn má zase o jeden a pul chromozonu navíc.lékaři mu řekli,že se diví že s tímto vubec žije.Sice nemuže mít děti,ale zato je zdravý.Věřím ve vše co píšete.Přečetla jsem i vaše 2 knihy.Jste užasná žena.Děkuji zato,že jsem našla vaše stránky.Nádhermý den

Ďakujem!

(Jozefka , 15. 8. 2023 12:51)

Milá Anicka,srdečne vám ďakujem za informácie,ochotu.Doverujem vo vyššie sily.
Pozdravujem vás z Bratislavy.

Vďaka

(Júlia Slatinská , 14. 8. 2023 19:39)

Ďakujem Vám za Vašu prácu. Teším sa, že som Vás tu našla.

Vďaka vám za to že ste

(Janka Buvalová , 14. 8. 2023 10:45)

Ďakujem poznám maséra ktorý je albín je to skutočne dar z neba som vďačná že mi ho boh poslal. Ďakujem ďakujem ďakujem vám Anička za krásne povzbudivé slová majte krásne dni

HLUBINA PRAVDY

(Ján , 12. 8. 2023 22:01)

Děkuji paní Anička že stě založila této webové stránky nebo já vás moc rád poslouchám a aj budu. Moc děkuji Ján