Jdi na obsah Jdi na menu
 


UMĚLÉ OPLODNĚNÍ

Říká se tomu věda. Umělé oplodnění.

7cab9e1d435b5b8c51998bd2085e3b70.jpgMnoho žen se ztotožňuje s touto formou mít děti. Ať už je to z jakéhokoli důvodu, nejprve by si měly tyto ženy zjistit, co se vlastně s vajíčkem děje a pak se rozhodnou v moudrosti, zda vůbec tento postup chtějí a za tuto cenu. Tento nepřirozený zásah byl dávno v minulosti naplánován vědci, kteří pracují pro nejvyšší elity, a to k tomu, aby se rodily děti, které zapadnou v budoucnosti do vyšší společnosti. To znamená, že jejich myšlení bude odlišné od myšlení přirozeně narozených dětí. Dovedu pochopit ženu, která touží po dítěti a nemůže otěhotnět, nemůže s tím daným mužem, kterého má vedle sebe. A to se stává v současnosti velmi často, protože muži ztrácí sílu oplodnění a jejich spermie řídnou. Při umělém oplodnění se zasahuje nejen do ženy, ale i do ženského vajíčka. Žena je napumpovaná hormony, a vajíčko se k tomu musí přizpůsobit. To, co se dělá nechci rozebírat, ale chci se zmínit o duších, které vstupují do těchto lidských těl. To, že si Duše vybírá rodiče je jasné, a přirozeností pro ní je, že vstoupí do přirozeného těla v souladu s božím zákonem. Ona sama nerozpozná jakým způsobem bylo počato tělo. Při vstupu do těla zpočátku necítí žádný rozdíl, neboť se nejprve v těle musí probudit a souznít s ním. Časem ale vnímá, že něco není v pořádku, že je vedena pouze jedním směrem, že jsou na ni kladeny vyšší nároky, než jaké si zvolila. V dospívání si uvědomuje, že se stává vězněm v ukryté buněčné manipulaci a ví, že se z toho nedokáže vymanit.

c67af63f947f58364914f8b046527fc5.jpgVšechny změny jsou uloženy v DNA lidských buněk, a DNA zajišťuje správný buněčný program. Jenže v umělém oplodnění s přirozeností bylo manipulováno a to vše působí na lidské vědomí. Tak že, duše se odklání od božího programu a přebírá program uměle vytvořený. Tím vědci zjišťují kam až mohou zajít, aby vytvořili umělé inteligentní lidstvo. V současnosti je to na samém počátku zkoumání a přínosem pro ty, kteří toto zavádí je to, že se stále hlásí více a více matek. Z mužů se pomalu dělají neplodní jedinci, a spermobanky se stále snaží dostat z mužů spermie, aby měli dostatek materiálu a nepotřebovali oplodňování od mužů. Když to vezmeme ze světového hlediska, je to jako lavina, která je nezadržitelná. V současnosti je ve vývoji a už se to děje, i náhrada matky. Je vytvořeno umělé lůno, kde se utváří člověk. Vše jde proto božím zákonům a všude se říká, jak se pomáhá rodinám, které nemohou mít děti. Ale proč? Protože už mnoho let se rozstřikuje látka, která působí na lidské spermie a to samé se děje v jídle, kde je chemie. Je to v lécích, je to ve vodě, prostě je to všude. Nepřemýšleli jste z jakého důvodu se přidává do potravin Éčko? Myslíte si, že je to jen na zvýraznění chutě, nebo pro to aby potraviny vydržely déle? Možná některé potraviny, ale velká většina to nepotřebuje, protože pokud jsou kvalitně vyrobené, tak se tak brzy nekazí. Ale ty chemické ano. Chleba v krátké době začíná plesnivět, uzeniny jsou spíše jako plast, sýry ztratili svou přirozenou vůni a tak bych mohla pokračovat. Straší nás cukry a přitom je dávají do každé potraviny o nápojích nemluvě. Zajímavé je, že dětem ze zkumavky toto neškodí, jsou už na to naladěné a jejich těla to přijímají jako svou součást. Do léků se přidávají složky, které tam nemusí vůbec být, jako jsou umělá barviva, nebo umělá sladidla a další. Jenže ono to tam má skrytý význam.

99fd320112c87d8c8cd0e3eb67807fe3.jpgŽeny by se měly snažit přijít do jiného stavu přirozenou cestou a i to za podmínek, že je jejich muž neplodný, tedy by měl ženě umožnit najít si muže na jednu noc. Vím, že to zní hrozně, ale pokud chcete vše udělat v zájmu dítěte, aby bylo bez jakéhokoli zásahu, je to ta nejlepší varianta. Děti by měli být nás všech, každý by se měl zajímat o zdraví všech dětí, ne jen o ty své. Děti jsou budoucnost a pokud si to mladí lidé neuvědomí, tak lidstvo jako takové zanikne a nastoupí lidstvo napůl zmutované a napůl umělé. To vše je ve velkém plánu, aby zásah do lidstva byl obrovský, to znamená lidi by měli být poslušní, a nesvobodní. Což dnes v podstatě je. Celá Evropa jde špatným směrem, a je to unií, jsme pod diktátem Bruselu a ztrácíme jistoty. Další problém je v tom, že pokud se udělá umělé oplodnění, nemohou se navrátit duše z Atlantidy, které mají jedinou šanci, jak odčinit v těchto životech zradu, které se v Atlantidě dopustili. V roce 2012 jsme vstoupili do druhé poloviny kosmického roku a jsme ve znamení vodnáře. To znamená že Atlanťané se mohou znovu inkarnovat. Jenže tento umělý stav jim v tom brání. Duše nesestoupí do uměle vytvořených těl, k ovládání, oni musí být svobodní, aby jejich možnosti byly neomezené. Je mnoho omezeného z pohledu nebeského světa, a s tím nic neuděláme. Vědci stále chodí s něčím novým, co však člověku neprospívá. Oni zkoumají kam až mohou se svou vědou zajít a my lidé jsme pak pokusnými králíky, které jim ukazují jejich možnosti. Nevím jestli se lidé o toto zajímají, nebo je jim lhostejné jak daleko vše zašlo. Nikdo se nad ničím nepozastaví a nikdo neprotestuje. Mladí to berou jako úžasnou věc pokroku, která jim dobře slouží, ale až budou staří, tak pak teprve uvidí co všechno dovolili a čeho byli součástí.

1b46b46def2cbebfca550f51e9dc4f0e.jpg

Na lásku se jaksi zapomíná a pro mnohé není už ani důležitá. Hlavně, že si mohou vše koupit, jet za hranice na dovolenou a mít kde bydlet. Ostatní jde okolo nich. Ale co jejich děti? Rozhodně jim nepoděkují, neboť příroda již nebude volně přístupná, za vše se bude platit a lidé budou mít jedinou starost, jak vydělat peníze, zaměstnání nebude fungovat protože vše bude nahrazeno umělou inteligencí. Myslím, že nemá cenu hovořit dál. Lidé si tvoří svět, tvoří si život a budiž jim to požehnáno. Děkuji vám.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Umele oplodnenie ??!!!??

(ZlatkaSk, 25. 2. 2024 12:37)

Anicka ... my "deti socialistickej generacie" sme žili inak, ako terajsia generacia. Mali sme k prirodzenosti ovela blizsie. Sucasna generacia prijima velmi pozitivne technologicke vymozenosti a su nimi ohureni, ale aj postupne a velmi nenapadne ovladani a manipulovani a neuvedomujú si nasledky, ktore nam ludstvu hrozia, a problem je ten, ze tie nasledky mozu byt nezvratne. Nasa generacia "krici na poplach" ale mlada generacia "nema zaujem pocuvat". Ale verme a dufajme, ze vsetko dobre dopadne aj napriek tomu, co nas este len caka ... Nadej, laska, svetlo a mudrost musi vyhrat... Vsetko dobre Vam prajem Anicka aj vsetkym nam.