Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pár řádků

Ráda bych Vám napsala pár řádků.

Nyní žijeme v době, která sebou nese mnoho spěchu, neúcty, závisti. V době kdy se zdá že hmota je důležitější než cokoli jiného. Opak je pravdou pojďme se zastavit na chvilku a vnímat tlukot svého srdce, které je to důležité. Udělejme si každý denně pět minut času a vnímejme jen sami sebe svoji Lásku – ta je ukazatel.

Každý z nás musí začít sám u sebe. Zloba, nenávist, závist, jen část z toho co každý z nás odsuzuje a nechce aby se s tím ve svém životě potkával. Co pro to, ale děláme? NIC, vůbec NIC , Jen se schováváme za slovíčka stáváme se maskami . A proto zlo, temnota a stíny sílí a my se přestáváme smát, zdravit se, vnímat jeden druhého, vážit si jeden druhého a náš ŽIVOT se stává velkou přetvářkou. Lžeme sobě i blízkým a lež se stává naší součástí, není to ale ve většině případu lež milosrdná a proto bychom měli vážit svá slova, která tvoří NÁBOJ-tento náboj je silný je to síla myšlenky a tu tvoříme právě jen MY.

Prosím pojďme naslouchat svému srdci, vážit svá slova, usmívat se.

Každý jsme dokonalost sama , máme v sobě Lásku.

Vím , je v nás i bolest, strach , obavy co dál  - věřte prosím že toto vše je jen hra a pokud potřebujete pomoci vždy je vedle Vás ten který pomůže pokud budete chtít. Nikdo bez Vaší vůle chtít nic nikdy nezmůže.

Věřte sami sobě, svému srdci podstatě Vašeho bytí  a to je jednou provždy Láska.

Moje Láska, víra a pokora mě dovedla k podstatě mého bytí a to je pomoc a ochrana pro Ty kteří chtějí mít v srdci Lásku a pochopit svoji podstatu.

V této cestě bych Vám ráda byla tím čím jsem a to je Láskou.

 

 

S láskou Vlasta