Jdi na obsah Jdi na menu
 


NASTÁVÁ ZLOM

Poslední dobou jste si mohli všimnout, že je velké množství pozorování UFO. Okolo Planety je spousty mimozemských lodí. Pomalu a jistě se začínají věci dávat do pohybu. Chtěla bych jen trochu naznačit to, co se v podstatě začíná probouzet. Největším nepřítelem člověka je HARP.

snimek-obrazovky-2023-09-23-133739.png

Jsou to vysokofrekvenční antény, které působí nejen na počasí, ale i na psychiku lidí. V čem je nebezpečí? Vysokofrekvenční vlny, dokáží vyvolat změny hluboko pod povrchem země. Tím se dávají do pohybu litosférické desky a ty zase způsobují silné zemětřesení. Zvyšuje se počet záplav, a s tím i obrovské změny počasí. Pod tíhou těchto katastrof umírá mnoho lidí. Dalším velkým problémem, který se před lidmi tají je to, že tím, jak se hýbají desky v hlubině země, tak se vytváří odlišné chemické reakce, které pronikají až k jádru. Už jsem říkala, že Jádro Země tvoří obrovský krystal, který nese program pro Planetu, jenže tím, jak se vše dává do pohybu, dostává program trhliny a nejen to, problém je v tom, že chemické reakce vytváří obrovský žár, který může roztavit jádro, tedy roztavit krystal.

snimek-obrazovky-2023-09-23-133804.png

Manipulace s tímto gigantem, který je pomalu horší než atomová bomba, má dva účely, zaprvé, planeta je přelidněná a katastrofami se sníží populace, za druhé může nastat pohyb Antarktidy a to znamená naprostou přeměnu lidské DNA. To, že tají ledovce, není náhoda ale cílený program. Pod povrchem ledu je mnoho tajemství, do kterého chtějí proniknout vědci. Jsou tam skryté chodby a vstup do nitra Planety. To, že tady vše zničí, to nikomu z těch psychopatů nevadí, oni dostanou co chtějí.

HAARP působí také na mysl lidí, udržuje jejich mozek v neustálém napětí, které pak způsobuje neklid a stres. Je to cílená manipulace lidstva pro jejich účely a to jak politické, tak i společenské, kdy se člověk postaví proti člověku. Takto se mezi lidmi udržuje cíleně násilí, brutalita a lež. Lidé sami nevědí co se to s nimi děje, uvědomují si to v momentě, kdy vlny HARP zeslábnou, aby se připravily na další výpad. HARP je mocná zbraň, která je namířena proti lidem. Dokáže vytvořit v ozónové vrstvě díry a v podstatě vše zničit.

snimek-obrazovky-2023-09-23-133941.pngDalším nebezpečím je CHEMTRAILS. Je to směs chemických složek, které jsou uzavřeny do ledových krystalů a když jsou vypuštěny, tak krystaly roztají a všechno to svinstvo padá na Zem. Jenže, to je jen malinká část pravdy. Další věcí je, že jsme takto očkováni a infikováni ( Covid) a nejen naše lidská těla, ale i příroda, to znamená i potraviny, které nám příroda dává. Dostávají se do nás nanočipy, kterýma nás pak ovládají skrze HARP. Slabší jedinci to velmi silně cítí, tím mám na mysli, silně pracovně zatížené lidi, hlavně na vyšších postech, kdy nesou velkou zodpovědnost, pak lidé, kteří jsou v neustálém stresu a jejich psychika je už tak oslabená, lidé nemocní, staří lidé a hlavně to odnáší děti. Můžeme na nich vidět jasné programované ovládání, že je nic nezajímá, jen počítač a mobil. Přestávají mít zájem o vzdělání a manuální práci, jsou jako vyhaslé loutky, kterým se nechce pracovat a raději si vydělávají jako youtubeři.

snimek-obrazovky-2023-09-23-133900.pngTo je však opět jen jedna stránka věci, ta druhá mnohem závažnější je, že chemtrails vytváří jakousi clonu, která umí zaclonit Vesmír, to znamená že nikdo, kromě NASA, oblastí 51 a 52, a vůdců světa nemá přístup do Vesmíru. Přístup znamená, že žádným dalekohledem nepronikne dál než je dovoleno. Proč? Protože se k Zemi navrátila planeta NIBIRU, která musí zůstat v utajení. Je to Planeta Anunaki, kteří se opět navracejí, aby převzali vládu nad Zemí. Proto je tolik mimozemských lodí a mimozemšťanů. Začínají se zvyšovat počty lidských únosů, a více se drancuje Země. Vše se dává do pohybu a lidé se udržují v nevědomosti a jsou uměle strháváni do problémů politiky, kterou stejně neovlivní a podstata jim uniká. Opět je to účelné a vidíme jak to funguje. Nibiru se začala navracet roku 2012 a nyní je už těsně za pásmem Oddělenosti, to znamená, že bychom jí mohli i vidět během dne jako malou černou tečku na obloze.

snimek-obrazovky-2023-09-23-134646.pngVládní představitelé všech států mají pokyny a jsou řízeny stejně tak jako my lidé. Ani oni nevědí, co se v podstatě děje, je to utajováno i před nimi, aby dokázali mezi lidmi vytvářet chaos. Na to jsou zaměření a vidíme, jak to funguje a dokonce i státy mezi sebou bojují a sami neví ani, za co.

Do každého lidského času, tedy do každé generace, přicházejí, nebo se rodí zvláštní lidé, kteří nesou poselství Boha a Krista. Tito lidé mají otevřený kanál do vyšších dimenzí, a jejich informace jsou odlišné od ostatních. Jsou vedeny Anděli k tomu, aby narušovali destruktivní programy a navraceli člověka zpět do jeho podstaty. Tito lidé nesou ve svém těle určité znaky, kterými se odlišují od ostatních. Vědci dobře ví, jaké je to pro ně nebezpečí a tak je hází do škatulky mimozemšťanů. Jenže s mimozemskou entitou to nemá nic společného, tito lidé jsou dětmi Andělů a přináší jejich moudrost. Problém je, že to navenek není vidět a lidé je přehlíží a nevěří.

snimek-obrazovky-2023-09-23-134118.pngZa rouškou politiky, která se nám předhazuje je dokonalý plán k redukci lidstva a ovládání těch, kteří zůstanou. Mocní mají hrozivé plány jak lidstvo zotročit do úrovně naprosté poslušnosti, jak jim vymezit prostor k užívání, kdy lidé se nebudou smět volně bez svolení pohybovat v ulicích, kdy se bude určovat kdo jakou práci bude vykonávat a kde, nebo spíše bude sloužit umělé inteligenci, v plánu je redukce, kdo bude smět jezdit autem a za jakým účelem, kdy staří lidé, nebo spíše ti co nebudou moci pracovat budou přemísťovány do takzvaných hlídaných táborů, aby nepřekáželi, bude jim vymezen pohyb pod dozorem, kdy děti budou pouhými nástroji k potěšení bohatých, a takto bych mohla pokračovat stále. V každém případě je nutné, aby se lidé už konečně probudili a neviděli jen špičku svého nosu. Pokud chtějí pro své děti mír a svobodu, tak je to během dalších let, bude stát hodně práce. Pokud ale usnou, je lidstvo ztraceno nadobro. Proto přátelé, je nutné vědět, je nutné otevřít oči, je nutné se duchovně vzdělávat a poznávat své schopnosti, které má každý člověk v sobě. Každý člověk je potřebný i kdyby jen kapičkou přispěl k lepším zítřkům.

Děkuji vám.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nastava zlom

(Zlatka, 16. 11. 2023 13:40)

Dobry den p. Anicka,
navracia sa Nibiru ... ake nasledky to bude mat pre planetu a pre ludi a celkovo pre ludstvo?
Podla informacii je nielkolkonasobne vacsia ako je nasa Zem. Co to sposobi s nasou gravitaciou a elektromagnetickym polom planety?
Dakujem Vam Anicka za odpoved

Re: Nastava zlom

(Anna, 16. 11. 2023 15:43)

Nibiru se nepřiblíží k naší planetě tak, aby způsobila problém, V podstatě se vše již děje, vyslanci Nibiru jsou mezi námi a ovládají spolu s Replojdy náš svět. Lidé to přehlíží, i když je to zjevné všude.