Jdi na obsah Jdi na menu
 


REALITA - OTROCTVÍ

Vracíme se do otroctví. Pomalu a jistě ztrácíme svobodu, aniž by to někdo postřehl. Zatím jsou lidé zaměřeni na peníze, protože jsou důležité pro jejich existenci. Ale pozadí je mnohem děsivější. Vše začalo ve druhé světové válce, kdy Hitler objevil vchod do nitra Země v Antarktidě. Tento objev byl přelomový pro lidstvo, protože se uskutečnila spolupráce s mimozemskou entitou, která na Antarktidě má své základny. Zajímavé je, že ani vědci z USA, nebo Ruska, nemají přístup do této lokalizace, neboť je silně hlídána. Jakákoli výprava je okamžitě zablokována a mnoho výzkumníků, přišlo o své životy, ale o tom se nehovoří. Co se tedy stalo, Hitler díky magii, objevil něco, co se nepodařilo nikomu. Nastala spolupráce s mimozemšťany a pakt, který nastavil systém tak, že planeta se vrátí do rukou šedivců a lidstvo jim bude sloužit, protože to už v minulosti bylo. O celé této záležitosti ví ilumináti, ne všichni, ale jejich vůdci. Ti dostávají pokyny k tomu, jak manipulovat elitou a tím měnit chod světa. Dnes už můžeme vidět, jak vše ve světě upadá, nic se nedaří, podniky krachují, soukromníci krachují a lidé jsou na pokraji chudoby. Peníze se pomalu a jistě vyčerpávají a vlády, aniž by věděly podstatu, hrají hru moci. Je úplně jedno, kdo bude vládnout, nejen u nás, ale v jakékoli zemi, protože vše je tak silně provázané, že žádný stát se nemůže od druhého odtrhnout. Lidé jsou oslabováni psychicky a strachem, který se rozsévá jak obilí na poli.

snimek-obrazovky-2023-10-14-140711.pngA aby to bylo ještě děsivější, vedou se uměle vytvořené války, které USA silně podporuje a financuje, dodává zbraně a tahají za nitky loutek, které si myslí, jak jsou samostatné. Pomalu a jistě se dostávají na povrch mimozemšťané, kteří mezi námi jsou a zvykají si na pozemskou atmosféru. Tempo se zvyšuje, Evropa je velký kontinent a je třeba ho dobít. Tak se začalo velké stěhování lidu z jižních států, aby nastal zmatek a lidé byli vyděšení, což se podařilo. Nyní se stěhují Ukrajinci, aby stát zchudnul ve jménu solidarity, nehledě na ty, kteří zde žijí a jsou tu doma. To se taky daří. Dále se opět objevuje nový silnější Covid, aby se lidé nechali očkovat a a tím se do nich vpravovaly látky, které ovládají centrální nervovou soustavu. Do toho všeho jsou udělovány zákazy a nařízení a pokud se poruší, hrozí nepředstavitelné pokuty nebo ztráta svobody. Toto vše se děje v Evropě. Jsme svázaní nesmyslnými zákony a rozhodováním pár nekompetentních lidí, kteří si myslí, že jsou středem světa. Ale ti lidé, za to mají veliké peníze, mají svobodu a ochranu, protože to co dělají je třeba k tomu, aby lidé byli neustále sráženi do propasti. Všem, kteří vytváří strach, kteří nějakým způsobem ovládají člověka k horšímu, tak těm všem to prochází bez jakéhokoli trestu. Obyčejný člověk je zátěž pro elitu a proto se musí zotročit. Lidé to ještě nevidí, mnozí si z toho dělají legraci a spíše na ty, kteří si to uvědomují útočí. Jsme ve fázi, kdy člověk ztrácí člověka, kdy se z nás stávají bloudící jedinci bez pomoci, protože na nás se moc vydělat nedá. My spíše zatěžujeme celý systém tím, že jsme nemocní, že nemáme práci a jsme na dávkách, že jsme staří a bereme důchod. Toto vše stojí obrovské peníze.

snimek-obrazovky-2023-10-14-141158.pngElita toto vidí jako zlo, ale už nevidí, že státy neumí hospodařit, že se vyrábí více, než se dokáže zpracovat, že peníze jdou na zbraně a války, že jdou do kapsy drogovým dealerům, že obrovské peníze schramstnou média, filmový průmysl a hudební průmysl, že jdou neskutečné peníze na výzkum, který je k ničemu a takto bych mohla pokračovat dál a dál. Mimozemská elita potřebuje tuto zemi, protože je spojená s Kristem a Kristus s nimi válku vyhrál. Proto jsme v podstatě zajatci a rukojmí, kteří nemají žádnou hodnotu. Na planetě vládne satanská energie a stále sílí. To se projevuje zlem mezi lidmi, kdy člověk zabíjí člověka, kdy se rozmáhá mnoho-pohlavnost, která neexistuje a je smyšlená, kdy soused udává souseda, všude je nevraživost a napětí. Lidé se přestávají smát, děti mají deprese. Toto vše je realita, kterou hodně lidí nechce vidět. Brutalita je i na zvířatech, která nikomu neublížila, ale stává se terčem satanismu. Kdo si myslí, že bude líp, je blázen, protože bude stále hůř. Já sama bych si přála žít v zemi, kde je láska, ohleduplnost, porozumění a pomoc, ale to už tady bylo a už se to nevrátí. Lidé se utěšují tím, že lidé jsou stejní jako z minulé doby, to jen pokrok nastavuje pravidla, ale to není pravda, lidé jsou jiní, jsou právě ovládáni tím „pokrokem“, jsou jim vymývány mozky a nikdo v tomto chaosu neumí žít. Toto je realita Evropy, je to nejhorší scénář, který v žádném jiném státě není, Evropa a USA. A kdyby se USA necpali do jiných států a hleděli si svého, tak by byl klid a nebyly by války. Všude, na co se Amerika zaměří, tam všude je jen pláč a bída, smrt a pustošení. Amerika je zlo, a naše vláda jí leze do…… . Odmítám být spojována s Amerikou, odmítám její pravidla, její zasahování do jakýchkoli států. Vytvořila z chlapů neurotiky, kteří by raději zabíjeli, třesou se na to až půjdou bojovat a neuvědomují si, že není za co. To, co se zdá být jako svoboda, je jen iluze, celá Evropa je ve válce a to jak mediální, tak průmyslové i finanční.

Lidé neznají nic jiného než že ráno vstanou, jsou do práce, večer přijdou unavení navečeří se, kouknou na televizi a jdou spát. A tento stereotyp zabíjí. A ti co nepracují vymýšlí neskutečné dementní videa a dávají je na Facebook, aby jim to vydělalo peníze. A takový je svět.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zlé myšlenky plodí zlá slova a zlé skutky......

(Tomáš Marný, 13. 1. 2024 21:42)

Odmítám celou tuto předestřenou vizi, vše zlo zde vypsané. Komu to slouží?
Zlo jen zlo plodí. Co jste vlastně zač, Anno? Kdo řídí Vás? Komu tímto vším zde sloužíte?

Řekněte pravdu o svém cíli, o svých záměrech!

Ve jménu ŽIVOTA, BOHA a hlavně kvůli sobě samotné. Zbavte se své temné karmy!!

Re: Zlé myšlenky plodí zlá slova a zlé skutky......

(Karolina, 18. 1. 2024 10:09)

A kdo jsi ty Tomáši ???? Jméno Boha si neber zadarmo do úst a mluv sám za sebe pokud nejsi slepí a hluchý !!!! Anička má pravdu a kdo ji nevidí anebo neslyší měl by se nejdřív zamyslet nad vším kolem nás a teprve pak mluvit .....

Tomášovi Marnému

(Anna, 14. 1. 2024 16:09)

Milý Tomáši, Nejsem zlo a nemám zlé myšlenky, jen jsem informátor, který předává realitu takovou jaká je, bez zdobných slůvek a kudrlinek. Odmítáte, je to vaše právo, jen je to tím, že se bojíte podívat pravdě do očí. Svět není růžový, svět se hroutí a vidíme to na každém kroku. Asi máte na očích růžové brýle, které byste si měl sundat. protože to neznamená , že když vidím zlo, že jsem zlý člověk. Jsem člověk který pomohl nespočet lidem z jejich problémů a to po celém světě, a nikdo si nikdy nemyslel, že jsem zlá, naopak. Nesuďte podle informací, protože lidé by měli být připraveni na vše, nejen na to krásno. Dostávám mnoho a mnoho emailů, právě abych psala pravdu, není to mé rozhodnutí, jenže ono se stačí podívat okolo sebe a pozorovat lidi bez úsměvu, pozdravu, atd. Nemá cenu zde vypisovat to, co je zřejmé. Zbavte se strachu ze zla, protože je naší součást. Nebo si myslíte, že lidé, kteří stále hledí do mobilů a nevnímají okolí jsou šťastní lidé? Já si to nemyslím. Hodně štěstí Anna