Jdi na obsah Jdi na menu
 


INFORMATIVNÍ ČLÁNEK

Velká většina lidí, žije v obrovském klamu, neboť důvěřuje médiím a těm, kteří papouškují informace jeden po druhém a konečný výsledek je katastrofální. Dnes se na pravdu nehraje, není žádoucí, protože by otevřela lidem oči a napovrch by vyplavala všechna ta špína lží. Vše, co se ve světě děje je jedna velká lež, lidé jsou informováni o pozlátku, které je vidět, ale i to pozlátko je lživé a za oponu tohoto pozlátka se nikdo nedostane. Já jsem se snažila mnoho odkrýt na Youtube, ale měla jsem problém s tím, že mi hrozili zablokováním, protože to nebylo v souladu s jejich názory. Proto jsem se rozhodla založit stránky, ve kterých se budu snažit psát pouze pravdu. Pak je na každém z vás, co si z toho vezmete a jaký názor si na vše uděláte. Rozhodně nechci nikoho pobouřit, nebo cokoli vnucovat, protože informace, které budu psát nejsou z mé hlavy. Spolupracuje se mnou velké společenství andělských bytostí, které se mnou navázali kontakt, když mi bylo osm let. V podstatě mi zachránili život. Pokračuje to už šedesát dva let a vždy co mi řekli, byla naprostá pravda a vše se naplnilo. Není jednoduché vědět od nich jaké události nás čekají, ale vážím si toho, protože když člověk ví, není nikdy zaskočen. Proto vám chci pozvolna otevírat to, co je před vámi skryto.

Toto je jen na úvod pro pochopení mých informací, které budu psát.

Pokud byste chtěli navštívit můj kanál na Youtube jmenuje se

„JE ČAS SE PROBUDIT“

Děkuji vám.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Besedy

(Christine, 5. 9. 2023 9:30)

Dobrý den paní Aničko, chtěla bych Vás požádat a zeptat se Vás jestli by bylo možné se ještě přihlásit do vašeho kurzu či besedy? Děkuji a přeji krásný den

Re: Besedy

(Anna, 5. 9. 2023 12:19)

Milá Christine, napište prosím na email rendlova.anna@seznam.cz je to moje dcera a seznámí Vás s podrobnostmi a zapíše. Zklamaná určitě nebudete. krásný den. Anička

Besedy

(Lenka Jeřábková, 28. 8. 2023 14:55)

Dobrý den,paní Aničko mohla bych se přihlásit k vám do besedy které pořádáte?Děkuji

Re: Besedy

(Anna, 28. 8. 2023 17:00)

Milá Leničko, pokud máte vážný zájem, prosím napište na email V.Bromova@seznam.cz
je to moje kolegyně a řekne Vám vše podstatné. Ráda Vás přivítám a věřím, že litovat nebudete. Jsme skvělá parta lidí.

Podekovani

(Vivian , 10. 8. 2023 11:18)

Draha Anicko ,
dekuji z hloubi sveho srdce za vse co delas pro lidstvo , aby se probudilo a slyselo o pravde a velke moudrosti, kterou predavas.
Kazda tva informace se mnou velmi rezonuje a me srdce to citi stejne. Dekuji s vdecnosti i za osobni setkani s Tebou. Jsi nadherna zarici duse , ktera sviti svetlem andelskym a ochranou bozi . Jsi darem pro lidstvo. S uctou , laskou , pokorou a vdecnosti !
Vivi

Re: Podekovani

(Anna, 12. 8. 2023 19:04)

Milá Vivi, s láskou ti děkuji a objímám tě. I ty jsi nádherná duše a bylo mi ctí se s tebou setkat. Opatruj se Anička

Koľko existuje vyšších inteligencií od našeho Boha

(Peter Mináč, 10. 8. 2023 13:56)

Dobrý deň Pani Anička prepáčte že vám píšem do komentárov ale môžete mi napísať že koľko existuje višších inteligencií od nášho BOHA. Písal som vám na email ale ste mi nodpísali .Dakujem z pozdravom Peter.