Jdi na obsah Jdi na menu
 


NEJSME SAMI

11. 9. 2023

Jsou mezi námi o tom není pochyb. Nejen v živé formě, ale i jako otisky minulosti, které člověk nedokáže rozšifrovat. Lidé se však upnuli pouze na mimozemské bytosti, které létají ve svých talířích a ostatní je pro ně jen pohádkou. Naše planeta není osídlena jen lidmi, ale je zde spousty jiných entit, které se před námi schovávají, protože ví, že jakmile by se ukázali stali by se lovnou zvěří a pokusnými králíky, jako vše neznalé. Na prvním místě zde mají bytostní zastoupení živly, nejsou to mrtvé energie, ale naopak jejich síla je naprosto všude a bytosti, které z této síly pocházejí, vyvažují energie v celém veškerenstvu. Světelní lidé tyto síly uctívali. Odnes je uctívají indiánské kmeny.

ecfb6c3607ce07faa4d0b1d6e80c3335.jpg

Bytosti, které jsou mezi námi mají odlišné schopnosti než my lidé, mohou se zneviditelnit a jen výjimečně je můžeme zahlédnout. Spíše se s nimi setkáme, když nalézáme jejich pozůstatky, a zkoumáme co vlastně to je. Nejvíce toho můžete vidět v lesích, ale to je potřeba do nich vstupovat odlišně, než jak jsme zvyklí. Lidé si neuvědomují, že jdou do odlišného světa, který je domovem mnoha a mnoha odlišných entit, a když tam vstoupí, jsou pouhými vetřelci a barbary, protože jim kácí stromy a zabírají jejich území. Někomu se to může zdát jako pohádka, ale když jsem chodila do lesa, nyní na to už čas nemám, tak jsem v něm zažívala ohromné věci. Přesto, že jsem tam chodila s pejskem, tak i on vycítil tu posvátnou atmosféru a neběhal, ale šel tiše, jako by je všechny vnímal. Pak nebyl zázrak spatřit malé okřídlené bytůstky, které se pohybovali ve větvích stromů, nebo zase pozemní bytůstky, které vypadali jako malincí stačí lidé, spíše jako trpaslíci, ale opravdu hodně malinké. Pokud jste ticho, oni vás ani nezaregistrují, ale pokud děláte hluk, tak jsou velmi plaší a buď se okamžitě utíkají schovat, nebo vůbec nevycházejí ze svých malých obydlí.

snimek-obrazovky-2023-09-10-150011.png

 

Většinou bydlí pod kořeny stromů, mají tam cestičky a pokud je lidé uvidí, budou s myslet, že je to od myší nebo jiných hlodavců. Les by měl být pro člověka posvátným místem, neboť síla této energie je pro nás velice potřebná. Tyto bytosti hlavně čistí prameny a to jak povrchní, tak i podzemní, udržují život rostlin, aby nevyhynuly i když pro nás to může být pouhý plevel. Jsou pro nás i planetu velmi potřební a jsou tady již nekonečně dlouhý čas. Pak tu máme bytosti, které žijí jenom v podzemí, jsou plašší a málo vycházejí nad zem. Pokud ale vyjdou můžeme je spatřit jako šedivé skoro bílé postavičky, které jsou shrbené a při pohledu na ně, máme pocit, že jejich těla jsou zdeformována. Někteří lidé už našli i vchody do jejich podzemí, ale nedostali se k nim, neboť oni to mají energeticky ošetřené a člověk se dostane pouze do snového stavu plného iluzí. Ten v nich vyvolá strach a oni se rychle navrací zpět.

1848d13c4a905527e51f8c57e37e9461.jpg

Největším nebezpečím pro planetu i lidi jsou takzvaní motýlí bytosti. To jsou létající postavy, které si lidé když je vidí zaměňuji s Anděly. Tyto okřídlené bytosti mohou zakládat požáry, protože mají obrovsky silnou energii, a nejsou pozitivní. Mohou způsobovat velké sesuvy půdy a závaly, mohou vstupovat lidem do myšlenek, mohou narušit přehrady, že prasknou a lidé si myslí, že to způsobila velká voda, mohou i za vlaková neštěstí, i za vážné autonehody. Oni prostě škodí a hrají si s námi. Létají v našem nadpozemském prostoru a jsou součástí některých

 

mimozemských entit hlavně Reptiliánů. Máme zde i obry, kteří jsou genetickými pozůstatky minulých časů. Jenže pokud se zde narodí, nejsou už přizpůsobeni na tento svět a brzy umírají. To samé je, když se narodí trpasličí človíček. Taky nežije dlouho. Víte, tyhle odchylky nejsou náhoda, jsou to pozůstatky minulých lidských ras. Ale lékaři ve svém bádání, určují diagnózy. To mohou, protože oni jsou opravdu odlišní, ale jejich zrození není náhoda, mají nám stále připomínat rozmanitost života. Tato rozmanitost je hlavně viditelná v historických nálezech, můžeme jí vidět v sochách, které si neumíme vysvětlit pro jaký účel byly vytvořeny, například velikonoční ostrovy.

snimek-obrazovky-2023-08-30-121800.png

Jsou zde podmořské světy a města, které jsou pomalu odhalovány. Mě osobně nejvíce zaujala socha panny Marie, která stojí v oceánu, je obrovská, a má tak líbeznou tvář až se tají dech. Není známá, objevil jí jeden potápěč, který si vše nechal pro sebe, protože věděl, že by to člověk mohl vše narušit svou zvědavostí a výzkumem. V oceánu je mnoho takových pokladů, které ještě nejsou objeveny a je to dobře. Možná některá budoucí generace bude natolik moudrá, že nebude ničit, ale zvelebovat a pak se jí vše otevře. Náš svět je velice bohatý, nese tolik záhad minulosti, tolik zázraků a lidé zkoumají Vesmír a neznají bohatost naší země. Když náhodou něco objeví a tím myslím nějaké střepy, mince, hroby, tak si myslí jaký poklad odkryli, ale ty veliké poklady, jsou stále ukryté a někteří vědci o nich ví, ale bojí se to vše otevřít, protože minulost byla dokonalá a je i dokonalá ochrana všeho důležitého, co tu zanechali. Lidé v tomto století si myslí jak nejsou chytří a co vše dokáží sestrojit, ale to co bylo v minulosti to nikdy nemohou dohonit. Minulost vytvářela hodnoty, současnost vytváří zmetky. Minulost nám zanechala historii, nad kterou se podivujeme, ale co zanechá po sobě současnost? Hangáry, sklady, betonové plochy, rozbité silnice, vraky aut, to nejsou hodnoty, to je katastrofa. Zamořujeme planetu, žijeme v odpadcích a už jsme si na to tak zvykli, že se nad tím ani nepozastavíme.

snimek-obrazovky-2023-08-31-234309.png

Za nějaký čas tu po nás bude prázdný a mrtvý oceán, spálené a vykácené lesy a pralesy. Místo řek budou stoky, a další a další hrůzy. A co je nejhorší, lidé si v podstatě vše vytváří a přitahují svými temnými energiemi temné bytosti, které nesou zkázu. Polovina planety je mrtvá, a druhá polovina se zatím drží, ale pokud to bude pokračovat tímhle tempem podlehne i ona. Země je nasáklá ropou a benzínem, je nasáklá chemií proti hmyzu a plísním, a jde to stále do větší a větší hloubky. Nechci tady ale říkat o vší té špíně, chtěla jsem vás seznámit s bytůstkami, které se mezi námi pohybují. A to jsem se nezmínila o kosmických dracích, které létají v prostoru v nadzemí, občas se mohou spatřit, jsou jako hlídači, sledují dění ale nezasahují. Jejich těla jsou průhledná aby splynuly s prostorem. Nad námi je spousty života ale lidé jsou nevšímaví. Nejsou však všichni negativní, je jich hodně, kteří nám pomáhají, dávají nám sílu a vyrovnávají naše pocity, abychom nepadali do beznaděje. Udržují naší životní sílu.

Žijeme v obrovské rozmanitosti a místo, abychom se snažili by každý tvor zde na planetě žil v míru, tak pustošíme, devastujeme a pak se divíme, že se vytrácí láska, bohatství přírody, a že živoříme místo abychom žili naplno. Snad to lidé změní, snad se otočí ke svému stvořiteli a pochopí zázrak života. Děkuji vám.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vtělení andělé

(Dana Bajgarová, 25. 9. 2023 16:54)

Jsem nadšená tím, jak nám objasňujete různé životní formy. A když už píšete o bytostech, stala se mi jistá věc, týkající se mé vnučky Marie. Mohu se jen spolehnout na intuici a celkem jasně ji rozeznám, bylo mi řečeno, že moje vnučka je vtělený anděl a dokonce má něco jako "duchovní" jméno-Anna. Teď k narozeninám jsem jí koupila vaši knihu Hovory s anděli. Její reakci zatím neznám. Možná jsem úplně vedle, ale snažím se také objevovat, co se mi postaví do cesty. Máte k tomu pár vět ? Moc děkuji. Dana

Re: Vtělení andělé

(Anna, 26. 9. 2023 12:56)

Milá Dano, Andělé se nevtělují do člověka, ale člověk může být dítětem Andělů, to znamená, že přišel do života z jejich úrovně. Takový člověk je odlišný svou empatií a cítěním, ale to neznamená, že je tady v životě probuzený. Jméno Anna je hebrejsky Hannah a znamená milostiplná. Anička