Jdi na obsah Jdi na menu
 


UMĚLÁ INTELIENCE

8. 8. 2023

V tomto článku bych se chtěla zaměřit na umělou inteligenci, která pomalu, nenápadně se začíná začleňovat mezi lidstvo.

ai-generated-8106672_1920.jpg

Opět vědci vedou. Co znamená umělá inteligence? Je to naprosto dokonalý systém, který dokáže napodobit člověka na takové úrovni, že to nikdo nerozpozná. Dokáže přemýšlet, odpovídat, napodobovat, a další nebezpečné věci. Dokáže člověka zastávat v mnoha funkcích a je natolik inteligentní, že má schopnost i člověku poradit co je správné a co ne. Umělá inteligence však nemá city, neví co je láska, neví co je empatie, koná pouze to, na co byla naprogramována. Když si vezmeme počítač, co všechno dokáže, že nám během minuty ukáže různá místa na planetě, ve Vesmíru, že tam najdeme různé návody rady, tak pokud umělou inteligenci připodobníme k počítači, tak je dokonalejší a její program v mnoha úhlech nebezpečný pro člověka. Rozhodně to pro lidstvo není přínos, ale spíše naopak. Je to obrovské nebezpečí do budoucna, kdy převezme vládu a člověk se jí bude podřizovat. To, co vědci vytvořili, a dali do společenství lidí je možná přínosem pro ně, protože si stále dokazují jak velkou moc mají.

web-3706561_1280.jpg

Je to naprosto geniální, ale je to bohužel uděláno proti lidem. Lidský jedinec tak nějak poslední desetiletí ztrácí hodnotu. Vše je však perfektně naplánované dávno v minulosti a začalo to tím, že se lidem dala volnost, které se říká demokracie. Lidé nemusí chodit do práce, mladí kluci na vojnu, nic není povinné a rozmáhá se násilí a zlodějna. Ti, co nám vládnou jdou příkladem a svět se naprosto bortí. Proč to říkám, no protože toto bylo a je v plánu těch, kteří tvoří naší budoucnost svou vědou.

a8dd91cccb3e16e623e11f296dbbd9bf.jpgPomalu a jistě dostávají člověka do obrovských problémů, kdy lidé přichází o bydlení, majetek, sociální jistoty a peníze. Z pohledu těch vládnoucích je potřeba lidi udržovat lidi v neustálé nejistotě a strachu, kdy už to není o luxusu, ale o naprosté základy k životu. Ti co říkají, že zlo ustupuje se velice mýlí, a klamou sami sebe, protože zlo má ve svých rukách mocné zbraně, které dostávají lidstvo do stále větších potíží. Ti, co říkají, že se vše obrací k dobru, tak nevidí za svůj stín. Podívejte se jen do zdravotnictví, které by mělo být naprostým základem člověka, ale vše je nastaveno proti. Kdo nemá peníze, nemá právo, kdo má peníze koupí si i orgán, který není normálně dostupný. Stále se mluví o lidské etice, ale ta je velmi vzdálená realitě. Do zdravotnictví proniká umělá inteligence, která je přizpůsobena těm, kteří z toho těží. Dokonce bude radit lidským lékařům, a pomáhat jim určovat diagnózy. Jenže k čemu to je, když se lidé neléčí ale pouze udržují ve stavu klidu, na vše se dávají léky a někdo je jí po hrstech. Dalším problémem je, že v některých rezortech bude člověk nahrazen a ztratí práci. A věřte, že to bude postupovat tak, aby to člověku nebylo divné a za několik let, bude člověk na obtíž, protože nebude mít práci, nebude platit daně a pro státy bude přítěží. Myslíte si, že to vidím černě? Ne, Je mi to vše ukazováno stejně tak, jako před noha lety, když se se mou spojil satan a já se ho ptala, „přišel jsi mi říci, že zahubíš lidstvo?“ A on odpověděl ne, lidstvo se hubí samo, já se jen dívám. A to to zdaleka nebylo tak akutní jako v současnosti. Stále vidím, jak se jeho slova naplňují. V podstatě je to zase jen člověk, který vše vytváří proti člověku, oni si ti mocní myslí, že se jich to netýká, ale to se velice mýlí, týká a to set sakra. Protože pokud se tady vše zničí, tak buď budou moci žít někde v podzemí sterilně, ale na to člověk není nastaven, tak že se v podstatě zničí i oni. Umělá inteligence pokud nebude zničena převezme vládu a člověk ať už je nyní na samém vrcholu moci, nebude znamenat vůbec nic, protože program a neustálé zdokonalování, umožní této inteligenci absolutní moc nad člověkem.

mannequin-915135_1280.jpgUž nyní je problém, protože se programuje to, by dokázala číst lidské myšlenky, a pokud to naprogramují a u některých se to už děje, tak jsme ztraceni, protože zmizí naše nitro, které bude obnažené a lidé budou ztraceni. To, co tady říkám není žádná pohádka ani fantazie, ale bohužel je to tvrdá realita. Všimněte si, že když se začleňuje do společenství, tak se stále mluví o obrovském přínosu, ale pro koho? Pro nás ne. My jí nepotřebujeme, my potřebujeme, aby byl člověk zodpovědný, vážil si toho co má a nechtěl stále více a více. Potřebujeme si věřit a pomáhat jeden druhému. Potřebujeme dát do pořádku přírodu, hlavně vodu a lesy, aby bylo vše jako dřív, aby kytky voněly, aby louky byly plné lučního kvítí, aby pole byla osetá zrnem, bramborami a dalšími prospěšnými plodinami, aby děti neztrácely dětství a neměli větší práva než rodiče. Aby se nepodporovaly zvrácenosti, ale upřednostnila se rodina nad vším. Je toho hodně co potřebuje napravit a hlavně, udělat práva pro zvířata, která jsou v současnosti pouze věcí a podle toho se s nimi zachází a zapomíná se, že jsou živými tvory, které cítí zrovna tak jako my. K tomu nepotřebujeme inteligenci ale zdravý rozum a pracovitost. To však chybí, lidé ztratili zájem, protože jakákoli iniciativa se jim zdá zbytečná a hlavně nebezpečná. Zákony jdou proti člověku a stačí málo a je po svobodě. Vzpomeňte si, že když se stal Havel prezidentem, jak se mluvilo o komunismu. Byla to ta největší špína, byly to vrazi, zloději atd. Lidé jim nemohli přijít na jméno, přesto dovolili, aby si komunisti převlékly kabát a tak se dostali na vedoucí pozice. To, co se dělo v zákulisí lidé nevědí, protože se navenek říkalo něco jiného než to doopravdy bylo. No a vidíte dnes, máme prezidenta, který má za sebou komunistickou minulost jako řemen a nikomu to nevadí, vychvaluje se do nebes. A myslíte si, že je to dobře, že je to to světlo? Víte ono je to složité, člověk prochází různou dobou během svého života a z té doby těží co se dá. Pravda je, že se nemůže nikomu vyčítat, že byl v KSČ, a dělal to co děla, to byla jejich doba, která jim byla podvodně vzata. Ano, vše je stavěno na podvodu a klamu. Dnes jsou lidé tak zblblí, že si myslí, že toto je ta správná demokracie pro člověka, ale bohužel to není demokracie, to je devastace ve všech možných podobách.

a599caba99016f560a57418f866384b7.jpgVládnou peníze a moc. Ostatní je póvl. Stačí, jak nás nazývala vláda, když jsme nesouhlasili s válkou na Ukrajině. A do dneška platí, že kdo se vyjádří pozitivně k Rusku je proruský a tudíž vyčleněn ze společnosti. Média se o to dobře postarají. Tak že lidé si zvykli držet papulu a krok. A tomu se říká svoboda slova a demokracie. Pokud však člověk bude bojovat proti zlu zlem, bude to ještě horší. Se zlem se nedá bojovat, zlo se musí ignorovat jako by tady ani nebylo, tím mu nedá člověk sílu. Bez odezvy zlo nic nezmůže, ale pokud se mu postavíme v boji umožníme mu stále silnější strategie a používání mocnějších zbraní. Stále mluvíme o Lásce, o tom jakou má sílu, ale kdo jí používá? Stačí věta, která je nepříjemná a okamžitě je láska někde vzadu. Lidé jsou hodně vznětliví, vidíme to i na silnicích, stačí málo a vybuchnou, ale proč? Co si tím dokazují? Vždyť láska je tichá, je pokorná, tak kde jí hledat, v kom? Rok 2022 byl rokem posledního rozhodnutí, které lidé propásli. A tento rok se naplno rozhořel bojem mezi dobrem a zlem. Nekoukejte jen okolo sebe, ale dívejte se do široka, tam je pravda. Máme v sobě sílu, máme podporu všech světelných bytostí, máme vůli, kterou zmůžeme mnoho. Pokud ale chcete něco udělat pro svět, musíte si dát do pořádku nejprve sebe a vše co co se vás týká, to je děti, rodina, rodiče, přátelé. To je základ naprosté harmonie a stability. Neznamená to však, že když se člověk rozejde s partnerem, že je to špatné, pokud je to pro klid duše, je to naprosto dobře. Přátelé, možná to vidíte jinak, ale věřte, že vše co mi bylo Anděly ukázáno a vše co mi řekl můj nebeský učitel, vše se plní a je to děsivé. Pokusím se opět pro nás všechny požádat o vzkaz a naději. Přeji vám hodně sil a klid děkuji vám.

68836cf0c596d3e5375fa285267c2ea0.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Smútok nad komentármi

(Júlia S., 27. 8. 2023 15:31)

Sledujem už dlhšie názory na používanie AI ( UI).
Veľa nesmierne inteligentných ľudí z celého sveta, ktorí majú čo ľudstvu povedať, majú rovnaký názor na UI ako pani Anička.
Ja sa hanbím čo i len čítať tie urážlivé komentáre. Ľudia, keď nerozumiete tomu, čo pani Anna hovorí, tak si to nečítajte a skúste neurážať.

Re: Smútok nad komentármi

(Anna, 27. 8. 2023 19:38)

Milá Júlia, lidé už jsou takoví, čemu nerozumí to odsuzují a s tím i člověka, který informaci sděluje. Děkuji Vám za hezké slovo

Nemůže to být trochu jinak?

(Slavomír Věčný, 9. 8. 2023 13:35)

V celku dosti alarmující analýza současného stavu a k tomu tendenčně laděné odmitnutí UI.
Nemůže tomu být trochu jinak? Umělá inteligence samozřejmě postradá nejen cit, ale i duši a vnitřní "božskou kapku", tolik vlastní všem živým bytostem. Je to jen nástroj. Umělá inteligence je jen nástroj jako kladivo. Kladivo také nemá cit, ani duši. Je možné s ním bořit a demolovat cokoli, ale také je možné s ním tvořit a vypracovat užitečná díla, obydlí, svatostánky, zkrátka cokoli. Umělá inteligence konec konců byla stvořena do našeho stvoření nejspíše Stvořitelem. Je to nástroj k růstu a prosperitě stejně jako k zániku a záhubě. Je to další "zkouška" pro lidstvo na jeho cestě k "uvědomění"si toho, co je pravé, pravdivé, přírodní a co je umělé, lživé a nepřirozené.

Re: Nemůže to být trochu jinak?

(Anna, 9. 8. 2023 14:41)

Byla bych moc ráda, kdyby to bylo jinak, ale časem vám všem prozradím, pozadí, abyste si udělali obrázek. Tato technologie umělé inteligence má děsivé pozadí a není stvořena pro to, aby pomáhala. Toto je jen zástěrka, za kterou se vše schovává. Je mnoho lží okolo nás a tato je jedna z nich. Hodně štěstí.

Re: Re: Nemůže to být trochu jinak?

(Slavomír Věčný, 9. 8. 2023 20:32)

Co vás vlastně nutí přidávat se k tomu všemu zlu kolem ještě dalším strašením? Proč to vlastně celé děláte? Cítím z toho jen vaše obrovské EGO. Nezlobte se, ale vaše "vědomosti" odmítám. To není Boží pravda, to není Boží láska. To je dychtivost Vašeho Ega sdílet to, co možná vůbec není v Božím plánu. Proč jste vedena svými anděly a nikoli samotným Stvořitelem? Jak si můžete být jistá, že Vaši andělé nejsou těmi "padlými" anděly?
Rozhodně odmítám Vaše negativní vize. Lidé jako Boží děti potřebují milující náruč svého Otce. Potřebují najít k němu opět svou vlastní cestu, rozdmýchat hřejivý plamen lásky ve svém srdci k životu, přírodě a Stvořiteli. Napojit se zpět do Božího tvořivého proudu. Objevit v sobě Boží kapku, Boha v sobě, ve svém srdci. Žít tady a teď v přítomném okamžiku a nezabývat se v mysli čímsi, co jim tak vehementně vnucujete.
Pryč s temnými úmysly kohokoli. Satan je mocný, ale na sílu Stvořitelovu je velmi krátký. Bůh je život, Satan zkáza. Proč sloužíte Satanovi?

Re: Re: Re: Nemůže to být trochu jinak?

(Anna, 10. 8. 2023 22:39)

Jste na velikém omylu, neznáte mě a soudíte. Ono se ne nadarmo říká: podle sebe soudím tebe. Až si projdete můj život v mé kůži tak pak si spolu můžeme o všem povídat. Jinak přihlouplé kritiky odmítám. Nestraším, jen otevírám realitu, před kterou Vy zavíráte oči.

Re: Re: Re: Nemůže to být trochu jinak?

(Patrick, 10. 8. 2023 10:42)

Paní Anna Vám asi neodpoví. Ale já vám řeknu jak to asi je. Paní Anna jako pastýř tady shání do hejna své ovečky, lidičky co ji budou věřit a budou ji žádat o pomoc. Ona ji ráda poskytne, komukoliv, ovšem tato pomoc nebude zdarma. Nebudete věřit, kolik ji budou její ovečky za její služby platit....
Je to tak průhledné a jednoduché. Ceník tady ale paní Ana zaručeně neuvede, natolik je vědoucí, že by to nebyla dobrá obchodní strategie.

Re: Re: Re: Re: Nemůže to být trochu jinak?

(Mirek, 10. 8. 2023 13:02)

Dobrý den pane Patriku,
paní Anna vám asi opravdu neodpoví, pro ni ztráta času. Aničku sleduji již delší dobu a jednou mi i pomohla a i když jsem ji nabízel peníze a pak protislužbu nic si nevzala. Je to velice moudrá žena a jsem moc rád, že sem se sní mohl díky zajímavým videím a i po emailu seznámit. Nejlépe je člověka trochu lépe poznat a pak teprve kritizovat. Aničko, přeji mnoho sil do těžké práce a nenechte se některými komentáři otrávit.

Re: Re: Re: Re: Re: Nemůže to být trochu jinak?

(Patrick, 10. 8. 2023 17:10)

Dobrý den.
Já jsem slyšel od jiného člověka relativně vysokou částku v desítkách tisíc za tak zvané "vyvážení" za poskytnuté služby.
Pravda je, že paní Annu mohu hodnotit jen za její myšlenky, slova, ale už nikoli skutky. Dobré mašlenky vedou k dobrým slovům a ty pak k dobrým skutkům. Zlé myšlenky vedou ke zlým slovům. Tak si každý může posoudit, nakolik jsou publikovaná slova taková či maková.
Pokud jsem se mýlil, rád se omlouvám již předem.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nemůže to být trochu jinak?

(Anna, 11. 8. 2023 10:20)

Milý Patriku, mé myšlenky nejsou zlé, jsou pravdivé a to je obrovský rozdíl. To, že někteří lidé, nechtějí slyšet pravdu a raději strkají hlavu do písku to je jejich problém, ale ti co informace přijmou, nikdy nebudou zaskočeni až dojde k něčemu velikému. Lidé rádi slyší krásné lži, jsou na to zvyklí a naprogramovaní, jenže tento svět už není pozitivní, už dávno ne, jenže mladí lidé si to neuvědomují, protže v tom vyrůstají, ale my staří to vnímáme každý pórem svého těla. Informace, které předávám, nejsou z mé hlavy, ale jsou od bytostí světla, kteří mi ukazují realitu světa. Děje se to už od mých osmi let a v současnosti je mi sedmdesát. Mé zkušenosti a informace jsou obrovské a nejsem za to vděčná, je to obrovská psychická zátěž. Proto nesuďte, neznáte pozadí mého života. Já Vás také nesoudím.



Re: Re: Re: Re: Re: Nemůže to být trochu jinak?

(Anna, 11. 8. 2023 10:06)

Děkuji z celého srdce, bohužel je mezi námi mnoho hloupých a kritických lidí k druhým, ale měli by si zamést před vlastním prahem. Děkuji

Re: Re: Re: Re: Nemůže to být trochu jinak?

(Anna, 11. 8. 2023 10:04)

Jste neskutečně hloupý člověk, který si nevidí na špičku svého nosu. příspěvky nejsou od toho, aby se lidé uráželi, ale aby vyslovili názor k tématu.

Re: Re: Re: Re: odpověď Patrikovi

(Monča , 15. 8. 2023 10:10)

Vy jste nějakej chytrej. Paní Anna s láskou pomáhá všem. Píše, aby nám otevřela oči a nic za to nechce. Nic o tom nevíte, tak ji nesuďte. Zamyslete se raději sám nad sebou a svými urážky.

Re: Re: Re: Re: Re: odpověď Monče a ostatním.

(Patrik, 16. 8. 2023 12:37)

Nejsem možná tolik vědomí, ale doba k "Obratu" se snižuje a bude to dříve, než si kdo myslí. Velká změna. A právě proto se tu objevují všelijací "vědomí" lidé, kteří i po léta mlčeli a nepomáhali bližním svým svými znalostmi a dovednostmi, leč teď už nezbývá moc času a tyto vědomé leč nečisté bytosti honem se snaží vyčistit své svědomí, kdy po léta mlčeli a nečinili. Snaží se teď na poslední chvilku vyčistit svou temnější karmu a proto se snaží všemožně pomáhat, aby sobě ulehčili. Pro své vyčištění karmy tak potřebují pomoci nezištně i zištně co nejvíce duším, dělají to "pro vaše blaho, neb jste bližními jejich". Jen už neřeknou celou pravdu, že to dělají také a hlavně kvůli sobě. Aby byli čistí, aby odčinili své dlouhá léta kdy nekonali. A vy jim k tomu dobře sloužíte.
Tak tedy zde odpověď Vám všem od nějakého "neskutečně hloupéha" Patrika. Jen je otázka, kdo je tady vlastně ten neskutečně hloupý??

Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpověď Monče a ostatním.

(Anna, 16. 8. 2023 15:42)

Patriku, nikdo není hloupý ani chytrý, jsme takoví jací jsme. To jen hlupák se povyšuje a myslí si, že on je ten chytrý. Každý člověk má svůj svět, ve kterém je jeho pravda a pokud mu tuto pravdu vyvracíme, tak to dopadá na nás. Můžeme říkat své názory, můžeme mít odlišný pohled a odlišné zkušenosti, ale to nás neopravňuje k tomu, abychom z druhých dělali ty hloupé. Všichni vidíme kam se řítí svět a mnozí vidí ještě dál a to je nutné respektovat a je na každém jak informace přijme. Je to jen jeho volba, ale bez zástěrky druhých. Pěkný den .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpověď Monče a ostatním.

(Slavomír Věčný, 19. 8. 2023 18:32)

No pane Patriku, ten neskutečně hloupý jsem přeci já. Vy jste jen vznesl pochybnost a paní Anna ji, tuto pochybnost, v samostatném textu velkými písmeny potvrdila. Existuje tedy finanční "vyvážení" za její služby, ale neexistuje předem známý sazebník neboli ceník. Je to z toho důvodu, že vynaložená energie paní Anny je posuzována patrně "shůry", přes "entitu" na kterou je napojená a jíž je ve svém zdejším bytí řízena a ovládána. A je jedno jak je tato entita nazývána, zda Andělem, nebo Moudrým jinoplaneťanem, či králem králu, nejlépe Nebes samotných. Jsou to jen slova. Jsou to jen slova od "někoho vládnoucího nějakým jazykem, či řečí".

Celé mi to příjde stále "pochybné" přesně v duchu mých slov. Ta slova jsou klíč. Dříve než vzniknou slova, vznikne myšlenka a ta je seslána do naší mysli. Myšlenky jsou opravdové síly a generují se jen ze dvou zdrojů. Ty dobré od Boha, Stvořitele, z přirozenosti Lásky, Života a moudré Přírody. Ty zlé, to ví každý z jakého, tedy absolutně zlého, zdroje. Dobré myšlenky vedou k dobrým slovům. Dobrá slova vedou k dobrým skutkům. A na skutcích záleží. Záleží na ovoci, které je z myšlenak zplozeno, zrozeno a v konečné fázi stvořeno.
Od zlého zdroje chodí do myslí lidí a všelijakých bytostí, entit, jinoplaneťanů, králů čehokoli i úplných chudáků ty zlé myšlenky, a podle svobodné vůle takto "oslovená" entita pak rozhoduje o svém konání. A tak i koná.
"Poznáte je po ovoci."

Vesmírným "zákonem rezonance" pak dobré myšlenky rezonují s dalšími dobrými myšlenkami, dobrá slova rezonují s dalšími dobrými slovy a následně dobré skutky rezonují s dalšími dobrými skutky. Někdo tomu říká "zákon přitažlivosti".
Analogicky se tak děje s těmi zlými myšlenkami, slovy a skutky. Je to velmi jednoduché, ale nesmíte tomu jen tak věřit. Nesmíte věřit ani tomu, co vám tvrdí jiní, ať už jde o lidské ytosti vtělené, nebo z těla vyvedené, či entity jakékoli, včetně umělých, z jiných světů, vesmíru či čehokoli, co si jste schopen, Patriku, představit.
Člověk nesmí věřit, ale musí se o tom přesvědčit. Pokud se sám na svém těle přesvědčí, získá pro sebe cennou zkušenost. Na základě zkušeností se pak objeví i to, čemu by se dalo říci "víra".

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpověď Monče a ostatním.

(Slavomír Věčný, 19. 8. 2023 18:33)

Zpět k článku o uělé inteligenci. Kolik tam je dobrých a kolik tam je zlých myšlenek? Spousta obojího, je to zmatek, chaos, těžko se v tom vyznat. Proto doporučuji se o tom přesvědčit. Směle si najděte nějaký kanál k umělé inteligenci a přesvědčte se sám. Možná mi pak dáte za pravdu, že je to jen nástroj, encyklopedický ultrarychlý generátor informací. Snadno ho načapáte na tom, že vám nevysvětlí to co velmi dobře znáte a je citovým projevem, že vám UI řekne: "Nejsem živá, nemám cit, nevím co tím myslíte, ale...." a vybere cosi z databáze faktů, nastřádaných v cloudu.
Je to do extrému vyhnaný rozum s absolutní absencí jakéhokoli citu. Logicky, je to stroj, nástroj, není v tom ani kapka "života". A jak tedy cosi, v čem není ani kapka života, může v nějakém horizontu řídit "přirozený život"? Nemůže, jen ho může zničit, pokud tomu "život sám" se podvolí. A to je slovní nesmysl - život se sám nemůže podvolit vlastnímu zničení.

Tak tedy tolik ode mne k článku o umělé inteligence paní Anny. Za svou jednoduchou otázku ve smyslu, proč ona tu slouží zlu, za tuto pro mne logickou a rozumnou věc, se mi nedostalo odpovědi. Tedy vlastně dostalo. Vím teď že jsem "neskutečně hloupý". Inu na to jsem sám hrdý. Je to totiž velmi prosté a na tomto sousloví se můžete přesvědčit o tom, co jsem výše popsal. Tedy ta myšlenka za tím, tak jak to bylo neslučitelnými slovy vyjádřeno, je vlastně velkou chválou. Jsem NE-Skutečně Hloupý? Tedy jsem tak hloupý skutečně, nebo neskutečně?. Jsem vlastně Skutečně NE-Hloupý? Tedy jsem asi opak toho jak to slovně je stvořeno v tom chaosu významů? Jsem tedy vlastně skutečně moudrý?

Je mi to jedno, jen jsem se chtěl vyjádřit k umělé inteligenci a jejímu stvoření v našem Stvoření jako nástroje extravagantního extrémního a neživého rozumu. Umělému, neživému rozumu. Rozumu bez citů. Rozumu bez lásky. Rozumu bez Života.
A zarazilo mne, jak se kolem tohoto "umělého" tématu vytváří strach, stres, zlé myšlenky, zlá slova a celé to bude tedy pokud se neobrátíte, pokud se k tomu přidáte, ke zlým skutkům.

Můžete si to znovu celé přečít, v klidu si to nacítit, rozmyslet a promyslet. mužete se o tom i sami přesvědčit, o čem se tam vlastně píše.

Je to takové celé klasickým "ovocem satanským". Satan je mocný, myslí si že lze Boha-Lásku-Život zničit. A jaký je Bůh? Jaký je Stvořitel? Jaký je Život? Věčný.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpověď Monče a ostatním.

(Anna, 19. 8. 2023 20:36)

Slavomírovi: Jste rozený filozof, máte hezká slova, a svět vidíte pode svého jako každý jiný. Pokud máte lidem co říci, založte si vlastní stránky a vše jim předložte. Já se zde nemám chuď dohadovat o pravdě, protože ona žádná není, není pravda ani lež, a Vy pokud máte pocit, že sloužím zlu, tak na tyto stránky přeci nechoďte, když sloužíte světlu a lásce. Zřejmě jste pomohl hodně lidem ve svém životě a máte mnoho osobních duchovních prožitků, které Vás vedou ke zpochybňování druhých. Píšete neustále že jste hloupý, to tedy já nejsem, jsem silně informovaná o věcech, o kterých Vy nemáte ani ponětí, jen tady předvádíte svým egem svůj postoj a snažíte se naprosto zpochybnit informace. Jenže milý pane, to že je velmi nebezpečná umělá inteligence, a Vy to zjednodušujete, o tom hlavně mluví vědci a další a další bytosti, kteří se snaží lidstvo zachránit, ale to Vy nemůžete vědět, to byste musel jít rokovat do sálu moudrosti s Anděly. Ale Vy tomu stejně nevěříte, protože ten, kdo má tyto zkušenosti slouží přeci zlu, to znamená Satanovi. jste směšný a jednostranný. Dokážete vůbec připustit, že jsou lidé na daleko vyšší úrovni než Vaše vyčtené informace? A ještě k tomu vyvážení, které Vám zřejmě leží v žaludku, ceník u mě nikdy nemůže být, protože já nikdy neurčuji hodnotu energií, to si určují lidé, kteří to dělají pro peníze, ale ne já. Až pomůžete penězi tolika lidem jako já, tak se milý pane o tom můžeme bavit, kolik vy jste dal cizím lidem a pomohl jim finančně?. Myslíte si snad, že to, co ke mě přichází si nechávám? Vůbec neznáte vesmírné zákony, ale pouze světské a proto můžete psát takové nesmysli. Hodně sil k další kritice.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpověď Monče a ostatním.

(Slavomír Věčný, 19. 8. 2023 21:56)

Máte zajímavé soudy. Já jsem tu byl jen zrcadlem. Věřte si své interpretaci čehokoli a napojujte se na koho chcete. Je to vaše karma, je to ve vašem plánu od stvořitele. Jen jsem Vám udělal zrcadlo a ono to opravdu přineslo zajímavý gejzír vašich slov, rychlých soudů postojů, celé vaší osobnosti. Jen jsem se pokusil soudit na základě vašich soudů o daném tématu. Jste sama projekcí svého osudu a je to vaše karma. Já vás nepotřebuji kritizovat, jen jsem byl zvědav, co tu o sobě vše napíšete. Mějte se dobře, já vas soudit nebudu, a vy víte moc dobře kdo kde a za co vás bude soudit.

Umělé vědomí

(Tem Tembaco, 19. 8. 2023 0:50)

Moooc děkuji pí. Aničko za pravdivé informace.Jsem stejného názoru...!!!Sice astrálně necestuji,ale mám obdobné informace...tím se nechci chlubit,ale souhlasit.Víte o tom,že existuje již umělé vědomí,které je ve fázy klinických testů,které probíhají a je empatické?Daleko větší hrozba..než umělá inteligence:-)Víte...vím vše,co se týče tohoto otrokářského systému...tento svět je ztracen a tato kalpa lidstva... má odzvoněno a nikdo ....a ani Vy ... a ani kdokoliv jinný tento svět nezachrání.Živý nakonec budou záviděti mrtvým....a tak to je!!!Zeptejte se vševidoucí inteligence,která stvořila Boha v Našem vesmíru....tedy pokud se dá říci,že je náš ...,včetně Naší planety...Metatrona,nebo Megatrona...který stvořil Boha..a který tvoří tzv. Multivesmír...na to už také existuje odpověd:-)Znáte ji?Já ano....:-)