Jdi na obsah Jdi na menu
 


UMĚLÁ INTELIGENCE 2.

19. 8. 2023

Vidím podle příspěvků, že článek o umělé inteligenci vzbudil rozruch, proto bych chtěla pokračovat v další informaci.

Vyšší světové elity se snaží, aby lidstvo moc nepřemýšlelo a spíše se řídilo zákony, které ti mocní vyprodukují. Vše se pomalu rozjíždí, do obrovských obrátek a nejvíce se tlačí na mladou generaci, protože ta má život před sebou a pokud by nebyla zmanipulována , tak by byla nejvíce problémová. Dnes je naprosto jasné a je to potvrzeno světovými vědci, že mládež má vymyté mozky a to nejen mobily, ale také počítači, kde dokáží sedět celé dny a hrát hry, nebo používají Facebook, Tik Ťok a další kanály, kde se jimi manipuluje. Když se podíváte na stránky nebo kanál celebrit a je jedno zda jsou oblíbení, tak si všimněte kolik mají odběrů a lajků. A normální slušní lidé, kteří chtějí cokoli sdělit se s nimi nemohou rovnat. To o něčem svědčí a pokud se nad tím zamyslíte, tak pochopíte myšlenku, která je pod tím vším.

8f794085c945487bcf57c41bb04625bd.jpg

Ale vrátím se k umělé inteligenci, tato inteligence není mrtvá, to co nám nyní předvádí, je jen malý odvar toho, co je skutečně ve hře, a věřte, že rozhodně mrtvá není, má vlastní myšlení a hlavně má vlastní pud sebezáchovy, tak že je složité jí zničit. O tom se ale ještě nemluví, to teprve přijde. Zatím se lidé zvykají na myšlenku, že Je, a že dokáže pomoci, nebo nahradit lidi v práci. Pokud však ta vyšší inteligence bude vpuštěna do lidského světa, nemá člověk žádnou šanci, on už nyní je v podstatě otrokem a pak bude nejen otrokem, ale i omezeným vězněm. Když jsem mluvila s Almachielem tak mi řekl, že se u lidí mění energetické vibrace, protože oni nás nejvíce vnímají přes vibrace, neboť neznají emoce. Emoce znají pouze astrální andělé a další vytvořené světelné Bytosti lidmi, lidskou myšlenkou a představou. Nebeští Andělé pokud se na člověka napojí, vnímají jeho srdeční impulzy a podle nich cítí celistvost člověka. Proto mi nyní říkají, že se člověk stává prázdným a mnoho andělských řad je ve střehu.

snimek-obrazovky-2023-08-19-225542.png

On není však pro člověka jen problém v umělé inteligenci i když je největší, ale okolo nás se vytváří mnoho destrukcí, které dříve fungovali a nyní se bortí. Budu se snažit to pomalu otevírat. O ovládnutí lidstva se rokuje už desetiletí, ne-li století, v podstatě je to od odchodu Krista, kdy Církev zmanipulovala a nechala přepsat dějiny, Bibli, aby se lidé nedozvěděli pravdu. Církev potřebuje být stále na vrcholu a proto úzce se světovou elitou spolupracuje a proto jí také prochází všechna ta napáchaná zvěrstva, ve kterých bez problémů odlišným způsobem pokračují. Tak že, vše je požehnáno a je rozhodnuto, že lidé jsou nepotřební, neboť zamořují planetu a zabírají místo.

Další připravenou věcí je, že umělá inteligence bude v nemocnicích rozhodovat koho nechat žít a koho nechat umřít, což je dost děsivé. V současnosti se už vše testuje. Toto vše spadá pod satanskou nadvládu a lidem se bere vůle, aby se nemohli bránit.

Jenže mnoho lidí dnes procitá a proniká do reality a dochází jim co se to vůbec děje. Začínají se po celé planetě bouřit a bojují za svá práva. Jenže, pokud to pro Elitu překročí hranice, jsou připraveny takzvané tábory, kam se lidi začnou uklízet a budou pod dohledem. Nejdřív jsem si myslela, že je to nějaký blud, žert, ale když jsem to viděla na vlastní oči, tak mi sklaplo. Je to tvrdá realita a tyto tábory jsou už po celém světě.

Problém je, že ti mladí se bránit ničemu nebudou, protože jim to připadá normální a ani nemají zájem něco zkoumat a měnit, jsou vtahováni do různých nesmyslných konfliktů, jen aby se jejich pozornost ubírala jiným směrem a zaměstnala je. Například nyní jsou mladí vedeni na uměle vytvořenou kauzu děkana Miroslava Ševčíka, a rozpitvávají se slova co řekl a co neřekl. Ale to, že vláda obyčejné lidi nazývá proruskými šváby a lidskou spodinou, to je v pořádku? To se může. Jaký asi pan Fiala převzal program, že se stále drží u moci a není síla ho od ní dostat pryč.

To, co se děje už přeci lidé nemohou přehlížet a ti, co stále hlásají světelné vzestupy, a další nesmysli tomu přeci nelze věřit.

snimek-obrazovky-2023-08-19-222251.png

Za těmito uměle vyvolanými konflikty se utváří bič na obyčejné lidi. Ona ta manipulace je velice snadná, protože lidé jsou rozdělení a netáhnou za jeden provaz. Hádají se mezi sebou, jeden druhého sráží a o to jde. Pak až nastane hodina H, tak všichni ti, co se nechali zmanipulovat budou zaskočeni a budou to oni co zpanikaří a budou vytvářet chaos. To, co zde píši, není v žádném případě strašení, ani manipulace je to jen informace, o které mě žádáte ve svých emailech. Ono není jednoduché otevírat to, co vím, protože, kdy člověk s tím není seznámen a hlavně si tím neprošel vlastní kůží, tak se tomu špatně věří a já to chápu. Já jsem také dlouho nemohla tyto informace přijmout, nemohla jsem pochopit, že je schopen člověk tolik ubližovat člověku, ale pak přišla další věc, že všichni ti, co to chystají a programují jsou v podstatě Reptiliáni. Protože jim jde hlavně o tuto planetu, světová elita je sice mocná, ale bez Reptiliánů by nebyla nic. Lidé se mohou dozvědět pouze to, co se píše, ale neproniknou do podstaty, ta je uzavřená.

snimek-obrazovky-2023-08-19-230155.png

Nad Planetou jsou reptiliánské flotily, které se prezentují jako vesmírní lidé, ale jací vesmírní lidé? Měla jsem možnost nahlédnout do jedné flotily, a pokud se díváte a oni o vás nevědí, tak je pohled děsivý, co se v ní všechno ukrývá. Tak že žádní láskyplní zachránci, ale Reptiliáni, kteří chtějí zpět tuto Planetu. Nejsem zvyklá filozofovat, ale předkládám prožitá fakta. My staří, toho už moc nezachráníme, je to na těch mladých, a proto jsou v hledáčku. Mladým se vzal prostor, nemají kam vyjít ven za zábavou, jedinou zábavou jsou pro ně hospody nebo vinárny, počítače nebo mobily. Dříve se mladí scházeli ve velkých partách, kluci chodili za holkama, do kina, Hrály na hřišti kopanou a další a další věci. Dnes to nevidíte, dnes jsou mladí obtloustlý, líní, nemají žádný cíl, do všeho se musí nutit. Vysoce postavení rodiče je dostanou tam kam potřebují a pak se vyprodukují lékaři, právníci, a další jen z protekce, jako byla Plzeň. Tak co bychom chtěli a nebo spíše měli sílu změnit. Vždyť je samá korupce a nejvíce je to v politice. Jen si vezměte Válku na Ukrajině, jak na ní mnoho těch pohlavárů zbohatlo a za to si kupovalo paláce a zámky. Dnes se vše rozkrývá a člověk jen žasne. Je třeba vidět stav jaký je a ne se dohadovat a vyvracet to, co je zřejmé. Vyvrací jen ti, kteří nechtějí, aby se cokoli změnilo. To jsou ty poslušné ovečky ze satanského stáda, které se schovávají za morálku a duchovní rozhled.

Přátelé děkuji vám a přeji hodně sil.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Umelá inteligencia

(Janka Buvalová , 20. 8. 2023 14:15)

Krásnu slnečnú nedeľu vám želám Anička. Ďakujem za váš čas ktorý nám venujete vysvetlovanim pravdy. Ja tiež cítim že umelá inteligencia je len v niektorých veciach užitočná. Ale ľudí ako by to nezaujímalo veď máme všetci v sebe dary ktoré veľa ľudí v sebe neobjavilo a ne používa. Niekdy vla ni mi pustil vnúčik film kde je to zobrazené ako hovorite. Plakala som prečo sa človek tak správa ale to je môj názor druhý môžu mať iný. Ja verím že láska zvíťazí. Ďakujem ďakujem ďakujem

Umela inteligencia 2

(Zlatka, 20. 8. 2023 7:39)

Anicka prosim Vas .. myslim si, ze vzhladom na to co sa deje okolo nas a vzhladom na to, co my koname ako ludstvo, musi k niecomu prist ... spominate hodinu H ... k comu pride alebo na co sa mozeme pripravit ak sa teda vobec na to aj nejako pripravit da ? ... dakujem za odpoved na moju zvedavu otazku

Re: Umela inteligencia 2

(Anna, 20. 8. 2023 12:12)

Milá Zlatuška, V plánu je očipovat celé lidstvo a zrušit peníze jako takové, vše se bude dělat přes čipy a také kontrolovat kolik a za co lidé utratí, pokud překročí limit, bude jim čip na nějaký čas zablokován. To je jedna z věcí, které jsou ve hře. Zde se takto nedá odpovídat, je toho mnoho co mají s námi v plánu. Velká pomoc lidí je, že přestanou v sobě živit strach a budou klidní, protože právě ten klid jim bere sílu. Hezký den.

Re: Re: Umela inteligencia 2

(Zlatka, 20. 8. 2023 12:31)

... takze vsetci "hor sa do prace" ;)) .. nastavujeme sa na klud, pokoj, pohodu, harmoniu, spolupatricnost, dobrosrdecnost, pokoru a lasku :) .. velka vdaka za odpoved Anicka a prajem Vam vsetko dobre :)