Jdi na obsah Jdi na menu
 


DIMENZE

Ráda bych vám zde vysvětlila význam Dimenzí. V prvé řadě, je Dimenzí pouze pět a když k tomu přidám zdroj, tedy Jádro Boha, tak můžu říci, že je jich šest, ale Jádro Boha je pro veškerý život nedostupné.

První Dimenze je Bod, Můžeme si ho představit buď, jako počátek všeho, nebo Jádro božství.

Druhá Dimenze je přímka, která nikde nezačíná a nikde nekončí, odděluje náš Vesmír od těch ostatních.

A pak tu máme naší třetí Dimenzi, která umožňuje božím Duším zrození a smrt. Je na nejnižších vibracích a to proto, abychom zde mohli zažít veškeré formy života, včetně emocionálních propadů a vzestupů. Naše Dimenze má jako každá jiná úrovně, ale tím, že jsme ve hmotě a jsme nastaveni pouze na pět smyslů tak viditelné a hmatatelné úrovně jsou velmi omezené. Proč úrovně? Protože v každé je individuální život přizpůsobený té které dimenzi a nejde tento život přenášet do úrovně jiné. Vezměte si vodu, oceán, je to úroveň, která je mocná a větší než pevniny, ale člověk v této úrovni žít nemůže a stejně tak živočichové vody nemohou žít v naší suchozemské. Více úrovní vám neprozradím, protože bych moc ráda, abyste nad vším přemýšleli a sami přišli na ty další. V naší dimenzi je dualita, je to proto, abychom měli na výběr. Vždycky se můžeme rozhodnout, zda bílé nebo černé, zda lásku nebo zlo atd. Je na každém co je mu bližší.

dd6cfa605515ee3130e69e532d325ce1.jpgZajímavé je, že Andělé se z naší úrovně učí mnoho poznávat, protože u nich dualita není. Oni skrze nás vnímají vibrace, kterými procházíme a učí se je rozlišovat. Máme tady zlo které zastupuje Satan a máme tady lásku, která je od Boha a Krista. Sami si můžete udělat obrázek, která hodnota je v současnosti dominantní.

Čtvrtá Dimenze je spojená s naší protože je námi vytvořená, je to esence, která v sobě obsahuje naprosto vše, co se od prvopočátku událo na Planetě, včetně myšlenek lidí a jejich životů. Je to zrcadlový otisk planety Země. Obsahuje naprosto vše a stejně tak, jako má naše Dimenze úrovně, tak čtvrtá, neboli astrální svět jich má nespočet. Nedá se ve všech orientovat, ale ty základní se dají vibračně rozlišit. Nejspodnější úroveň je vibračně nejtěžší, proto je temná a pohlcuje pouze vše zlé a to jak zlé události, tak i Duše, astrální Larvy a různé Parazity.

snimek-obrazovky-2023-08-14-220804--2----kopie.png

Nedá se zde vše vyjmenovat. Čím vyšší úroveň tím jemnější vibrace a více světla. Lidé si vytváří svou vlastní představivostí a iluzí duchovní bytosti, dávají jim formu, tvář, emoce a to vše se zařazuje podle vibrací do astrálních úrovní. Tak že, tam jsou Andělé, Archandělé, Bozi, Ježíšové, Panny Marie a další a další bytosti, ke kterým se člověk upíná. Pokud jsou stvořeny láskou a vírou vystoupají do nejvyšší astrální roviny, která hraničí s Nebesy. Tyto vytvořené bytosti se mohou s člověkem spojit v různých seancích, ale i tak je to hodně složité, protože dostat se přes nízké vibrace, je obrovský problém. Stejně tak jako na Zemi, tak i v Astrálu nemůže bytost z jedné úrovně žít ve druhé, je to ošetřeno proto, aby nenastal chaos a vše mělo řád. Proto, když někdo volá Duši, tak místo Duše se s ním spojí démon, který sídlí v těžkých energiích. Ten se pak vydává za toho, kdo je volán a naváže s člověkem linii a nastává obrovský problém. Lidé si vůbec neuvědomují jak nebezpečná tato zábava je, a že v podstatě dávají svou duši Temnotě. A i když se to podepisuje na jejich psychice, nenechají se odradit a propadnou tomu. To samé je a s těmi co si říkají lovci Duší. Myslí si, že když naváží kontakt a přeruší ho, že to tím končí, ale nekončí, Ďáblík si vybírá svou daň a to v podobě energie člověka a může být na něm přisátý celý život a pak se člověk diví, když onemocní a předčasně umírá. Tito lidé jsou lapeni a po svém odchodu se dostávají právě do těch nízkých vibrací, kde jsou uvězněni. Vím, že je to pro mnohé lákavé, ale následky jsou pak zlé. V Astrálu jsou otisky všech lidských prožitých životů, ale jsou to jen otisky do kterých se člověk nedostane, nebo spíše nedostane se nikdy do toho svého. Od minulého života je oddělen očistou, která probíhá po smrti. Tak že nějaká Regrese coby léčivá forma, je naprosto scestná a spíše člověka psychicky rozhodí.

Kdo této úrovni nerozumí, neměl by si s ní pohrávat, protože je tam pro člověka nebezpečno.

No a naposledy je tu Dimenze pátá, neboli Nebesa. Tato Dimenze je obrovská je v ní tolik rozmanitostí, že se to nedá vše obsáhnout. Je v ní tolik andělských společenství, že kdybych je chtěla všechny popsat, tak bych se v tom utopila. Co je na ní nádherného, to jsou zahrady, všude to voní a kvete, zpívá a žije.

d6d40d6e0d47ace178ee8efcacd1a0bb.jpgI Nebesa mají úrovně, ale také úhly, kterým jsem dodnes neporozuměla. Myslím si, že úhly vyjadřují světové strany, aby se tam orientovali. V té nejvyšší úrovni jsou takzvaní strážci Jádra, neboli Boha. Ti střeží Boha s takovou dokonalostí, že není možné k němu proniknout. Jsou to zvláštní světelná monstra, která svými schopnostmi a silou dokáží zničit každého nepřítele. Nechci zde popisovat, kdo v jaké úrovni je, ale pravda je, že v těch nejjemnější vibracích jsou Andělé, kteří neustále zpívají chorály na počest Boha, uctívají ho za celá Nebesa. Nad nimi jsou Archandělské pluky, tak že králové a podle jejich jmen archandělská společenství která nesou jména například Michaelité, Urielité atd. Archandělů je mnoho, není jich pět nebo deset, ale je jich velké množství, někteří stále bojují s Luciferem, někteří hlídají Vesmír jako takový a někteří zase střeží Nebesa, nedá se to vše pojmenovat.

bbfdaee1dfa48eaf26b542a169e5f04e.jpg

Každé společenství má ve své úrovni své místo a nestane se, že by andělé přecházeli jen tak z jedné úrovně do druhé, protože každá rovina má odlišné podmínky. Tak že je nemožné, aby nebeský Anděl sestoupil na zem, nepřežil by to. Výhradní právo má Ježíš, ale ani ten nesestupuje, protože na zemi je mnoho temnoty, to znamená nízkých vibrací, do kterých nemůže vstoupit, není lidská bytost je to světelný boží Muž.

9890d7597782f02b841395049ee8b341.jpg Porozumět všemu z čeho se skládá Vesmír, není možné a i když jsem v těchto Dimenzích cestovala se svým Andělem, tak mám pocit, že nevím nic. Vím ale, jak nádherná je to Zem, krajina, jak nádherné a láskyplné Bytosti v ní žijí a jak mocní ve svém postavení jsou. Nám lidem jsou ale nekonečně vzdálení. Toto oddělení nastalo, když byla zničena Atlantida, tam se udála obrovská zrada a proto se všechny světelné Bytosti oddělily a od té doby na naší Planetu nemohou.

Toto je jen nepatrný zlomeček velkého vědění. Napsala jsem to proto, že lidé manipulují lidmi a staví se do pozic že mluví s Anděly, že je Anděl navštěvuje a vymýšlí si báchorky, aby byli důležití. Ale časem když to budu odkrývat, sami poznáte jaký je to nesmysl a že jejich příběhy jsou pouhou fantazií.

Mějte všichni krásné dny plné pohody a štěstí.

baabeeb500c0a7d4bbff9d14ca907f15.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dimenze

(Nico , 13. 8. 2023 5:56)

Dle mého lidé jsou popletení informují o 72 dimenzi ale tak to není ve 4 dimenzi je 6 rovin a každá rovina má 12 úrovní 6 × 12 = 72 ale to nejde sčítat jablka s hrušky ve 4 dimenzi je 0 - 6 úrovní pro temnotu a 7 - 12 pro světlo pak jsou tam paralelní světy časové atd. je to složité tomu porozumět ale vše má svůj řád a skákat z jedné úrovně do druhého nejde má to svá pravidla , do 5 dimenzí se dostane z 3 dimenze jen pár duší , a ty keci že planeta přechází do 5 dimenze jsou programi z temnot lži odpoutávají od toho podstatného zaměření se samy na sebe a svýho průvodce

Dimenze

(Nico , 13. 8. 2023 5:40)

Dle mého lidé jsou popletení informují o 72 dimenzi ale tak to není ve 4 dimenzi je 6 rovin a každá rovina má 12 úrovní 6 × 12 = 72 ale to nejde sčítat jablka s hrušky ve 4 dimenzi je 0 - 6 úrovní pro temnotu a 7 - 12 pro světlo pak jsou tam paralelní světy časové atd. je to složité tomu porozumět ale vše má svůj řád a skákat z jedné úrovně do druhého nejde má to svá pravidla , do 5 dimenzí se dostane z 3 dimenze jen pár duší odpoutání vás od toho podstatného a to stéto galaxie a ty keci že přechází do 5 dimenze jsou programi z temnot lži

Vďaka za vysvetlenie

(Janka Buvalová , 12. 8. 2023 10:13)

Dobrý deň Anička ďakujem