Jdi na obsah Jdi na menu
 


CELÉ BYTÍ JE Z PROGRAMŮ

Chtěla bych vám trochu otevřít podstatu toho, proč je těžké nastolit ve světě harmonii a soulad. Hodně se mě ptáte na různá „Proč“. Je velmi těžké odpovědět tak, aby vše bylo pochopeno, jak pochopeno má být. Týká se to dnešní doby, která se stala chaotickou a někým ovládanou proti člověku. Mnozí z vás mají pocit, že žijeme v jakési naprogramované bublině, ve které se vše děje podle programu, to znamená i zánik lidstva. Také se ptáte, kdo to vše naprogramoval a zda je z toho cesta ven. V celé té složitosti, která se nám lidem otevírá, je vždycky nějaká cesta, která dokáže celý systém změnit.

a4a3386855fc8034d2ff3d783787ade9.jpg

 

Je to opravdu program, to co žijeme a je někým vytvořen?

 

V prvé řadě chci říci, že programy existují, celá existence je program, ale je třeba těmto programům rozumět. Stvořitel svým programem stvořil Vesmír, stvořil, pokud to takto lze nazvat „svého zástupce“, kterého mnozí jmenují METATRON. Jenže to není osoba, je to právě síla programu, která navrací vše do řádu a stability, pokud se program jakýmkoli způsobem odchýlí. Mezi lidmi ale vládne názor, že je to nejvyšší bytost nad Bohem dokonce si myslí, že MERATRON Boha stvořil. Právě METATRON je zodpovědný za čísla Vesmíru, na kterých vše stojí. Ale dále, hierarchie bytostí byla stvořena od nejvyšších vibrací, až po ty nízké, to znamená náš svět. Každá ta bytost ve Vesmíru, má možnost vytvářet další a další programy, to znamená má obrovský dar tvořit a to včetně lidí. Tak že, když se na to podíváte z vesmírného měřítka, tak se pohybujeme ve spleti programů, které mají svou sílu a jeden program přebíjí druhý, to znamená silný přebije ten slabý. Stejné je to i na naší planetě. Neexistuje žádná bublina, do které bychom byli zahaleni a museli se podřizovat tomu, co je předem naprogramováno.

 

Příklad

 

Máte nějaké jednání a předem si tvoříte ve své mysli scénář, jak to dopadne. Vaše přesvědčení je natolik silné, že jste v pohodě a dopředu víte, že vše dopadne dobře. Jenže, ti, co jsou jako vy účastníci jednání si vytváří také své scénáře a programy a vy jim do hlavy nevidíte, jako oni nevidí do vaší hlavy. I oni jsou spokojení s tím, že to pro ně dopadne dobře. Pak nastane doba, kdy se na jednání všichni sejdete a co se stane, v programech nastává chaos, jeden přebíjí druhý a vytváří napětí mezi všemi zúčastněnými. Pak zvítězí pouze ten, kdo je silnější svou energií, a vloží jí do dalšího, pro ostatní destruktivního programu a vyhraje. Všichni jsou zklamaní až na jednoho. Když se budete ptát, co je příčinou, tak jediná odpověď je „OČEKÁVÁNÍ“. A právě z této pozice očekávání se rodí scénáře, jenže očekávání, vždycky přináší zklamání. Kdyby nikdo z zúčastněných nic neočekával a přišel by s jasnou a klidnou myslí, nevznikl by chaos a vytvořil by se v jednání takový kompromis, že budou spokojení všichni.

A toto se děje ve všech sférách po celé planetě. Tím, jak lidí přibývá a každý vytváří scénáře za druhé, které v podstatě ani nezná tak tím jen podporuje chaos. I kdyby nás chtěl kdokoli ovládat, tak bez našich chaotických programů, které vznikají na podkladě strachu, by nic nezmohl, protože lidské hlavy by byly čisté, harmonické, láskyplné a proti této energii, nic na světě ani ve Vesmíru není silnější. Ale pokud lidé svým strachem vytváří chaos, tak jsou velmi oslabení a pak není problém jejich programy přebít silou, která je nad námi.

Všimněte si jednoho faktu, že ti, o kterých říkáme že jsou temní, mezi sebou žádné rozpory nemají, oni vědí a jdou za svým cílem, navenek se může zdát že nás zničí, ale to nezáleží na nich, záleží to pouze na nás, na všech lidech této planety, a ještě blíže, na všech lidech, kteří touží žít v lásce a míru. Člověk sám dává sílu těm temným, sám jim umožňuje to, co oni chtějí, člověk jim vše předkládá na podnose a oni nemusí ani hnout prstem, protože lide se devastují sami svými scénáři a strachem. Kolikrát jsem už říkala, jak je důležité se mít rád a žít láskou. Jenže nikdo o mých slovech nepřemýšlí do hloubky, protože na to není zvyklý, raději se zařadí do vleku, aby moc nevyčuhoval a diví se, že se nic nemění. Nemůže, nejprve se musí změnit myšlení lidí, nejprve lidé musí pochopit tu celou hloubku, jenže tu nikdo neumí předložit, ti co si hrají na Guru, v podstatě neví nic a tím, že se budou přiblble usmívat a ukazovat, jak jsou vyrovnaní a šťastní, to je přeci jenom jejich hra. Nikdo v tomto světě, který se vyvíjí do prázdna, nemůže být v pohodě, snad jen hlupáci, kterým je všechno jedno. A mají na to právo, jen je smutné, že je mnoho ostatních poslouchá.

0bb633e58edb05caa25a3c27ca3650a8.jpg

Když se podíváte nazpět celým systémem bytí na naší Planetě, tak se stále opakují stejné vzorce. Víte proč? Protože ti silnější nastaví pravidla síly peněz a lidé pod vidinou zbohatnutí udělají cokoli, aby se odlišili. A to se děje v každé kalpě lidstva. Existuje jeden důležitý program, který je oživen samotným Stvořitelem a to je síla UVĚDOMĚNÍ. Jak jednoduše to zní, ale pod tímto slovem je naprosto vše. Proto si nepamatujeme minulé životy, proto Bůh ani Kristus s Anděly nezasahují, proto se vše nechává opět dojít do samotného konce. Přemýšlejte, ale ne povrchně, pouze do hloubky. Proto dělám besedy, nechci tomu říkat semináře, protože na semináři jeden přednáší a všichni naslouchají, ale tady se beseduje a otevírají se hlubiny pravdy. Mnoho lidí se hlásí, opravdu mnoho, ale některé odradí dálka, což je u mě nepochopitelné, protože dálka nerozhoduje a druhé zase pravidelnost, bez které by nikdo nic nepochopil. A spousty dalších sama odmítám, protože je plno a musela bych udělat další skupinu. Samozřejmě, že se pro vážné zájemce se jedno místo vždycky najde, ale je to problém. Já vím, že máte mnoho otázek a hodně mi píšete na email, ale věřte, že takto zásadní téma se nedá popisovat v mailu.

649cb52a227e6eec3054a04ec5f899ff.jpg

Chtěla bych ještě pohovořit o tom, co to komu dá, když proniká do podstaty. Hodně, protože se začne měnit jeho myšlení, dívá se na svět a vše zlé, jinýma očima, dokáže pochopit mnoho věcí a sám sebe přestane kritizovat. Začne se upřednostňovat a mít se rád a tím se mění i jeho rodina a okolí. Mnohokrát slyším, že jsem v podstatě byla záchranou pro rodinu, která se potápěla, není to o nějaké radosti ze sebe, je to o pomoci a lásce. Je to o naučení lidí lásce a naslouchání. Ale dost o mě a besedě. Chci jen říci, že informace, které předávám nejsou z mé hlavy, jsem vedena láskou světelných bytostí z nebes. A sama tu lásku dokážu prožívat. Lidé se v mé blízkosti mění, a to je účel mého bytí zde na zemi. Ukazovat lidem pravou tvář Boha a jejich obrovských možností. Přemýšlejte přátelé, i vy se můžete změnit v jednu velkou boží zář. Děkuji vám.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Programy bytia

(Zlatka, 1. 9. 2023 17:40)

Anicka napisala ste to krasne a velmi zrozumitelne ... tak aby sme tomu porozumeli ako to vlastne funguje ... v podstate je to velmi jednoduche a zaroven zlozite ... myslim na realizaciu, pretoze je to obrovska praca na sebe - samom ... ale je to v tom, ze zacnem na sebe a následne menim svet, ludi, zivot a aj nasu buducnost a nase spolocne nasmerovanie ... take jednoduche a zaroven zlozite :)) ... velka vdaka Anicka

Zviřata

(Dana Bajgarová, 30. 8. 2023 10:25)

Drahá Aničko, nemám komentář v výše uvedenému textu, i když vše, co píšete, je zázrak prozření a velmi Vám fandím a v duchu Vás podporuji. Mám jinou otázku a nevím kam ji zapsat. Prosím Vás, mohou se ke me vracet do života zvířatka, se kterými jsem před lety žila. Týká se to kočiček. Mám jich už pět a zase mi jedno kotátko přibylo a já mu nechci ublížit a dát ho někomu jinému. Ale také vím, že nechci mít útulek, bydlím v garsonce. Začala se mi dít tato aktivita od roku cca 2000 a to je doba mého zájmu o duchvní svět. Mám zato, že mě ty kočičky pronásledujou (smích). Pokud mi budete chtít sdělit par vět, nevím, kde je pak vyhledat. Proto uvádím i svou adresu a tel. císlo. Ráda vám za informaci zaplatím. S láskou Dana. dbajgarova@seznam.cz, 773733472.

Re: Zviřata

(Anna, 30. 8. 2023 12:36)

Milá Dano, zvířátka sami od sebe se nevrací, ale jsou vyslány strážci zvířecího světa. Pokud jste láskyplná bytost naladěná na zvířata, tak je jasné, že Vám je posílají. Já mám sama tři pejsky a jsou velice šťastní. Držím Vám pěsti. Pokud budete moci, hledejte nové hodné lidičky, kteří by si je s láskou vzali.

Re: Re: Zviřata

(Dana Bajgarová, 30. 8. 2023 16:08)

Aničko, já jsem tak šťastná, že jste mi odpověděla, ale jsem člověk v tomto ohledu velmi zvídavý, můžou strážci zviřecího světa člověku poslat zvířatko jako pomoc, v mém případě s nepodmíněnou láskou, nebo jako ochranu. mám bohužel také osobní zkušenost s těmi potvorami, co o nich píšete. pa pa pa

Re: Re: Re: Zviřata

(Anna, 30. 8. 2023 19:47)

Samozřejmě Danuško, že můžou, proto se zvířátka rodí, v podstatě jen pro to, abychom se od nich učili. krásný večer

Pravda

(Roman Kania , 30. 8. 2023 6:21)

Aničko vše je jak má, je dobře že si teď budeme číst, to co nelze namluvit kvůli omezením které vytvořili , cesty jsou a vy to zvládáte krásně. Děkuji vám za váš časový prostor, který nám všem dáváte, hlubina pravdy ,, je to nádherné, , Svámí cítím směr,cestu kterou jsem se vydal, věřím že je nás mnoho. Není jednoduché najít mezeru v prostoru který je zaplněn práci a myšlením plánováním zakázek, ale určitě provedu redukci a účinnou, chci číst kvalitní obsah sdělení , mě slova jsou možná významově lidmi nepochopená, každý tvoříme slovní spojení v jiném znění a formě, ale věřím že alespoň malinko jsem byl pochopen. Mejte krásné dny děkujeme